• ingiltere rakamlarını yazmışsın.

    kaynak1

    eğer bunları türkiye rakamları zannetsinler ve galeyana gelerek küfür etsinler diye yazdıysan provokatörsün!

    yok, bunları türkiye rakamları zannedip yazdıysan cahilsin!

    eğer bunların ingiltere verileri olduğunu bilerek yazıp, sonra da milleti trolleyerek "bakın akp düşmanları demokrasinin beşiğinde de bunlar oluyor" diyerek sürpriz bir zeka oyunu yaptığını zannederek kendini akıllı zannediyorsan şimdiden söyleyeyim: embesilsin!

    edit: atatürkçü'yüm, ulusalcıyım, cmk'yla gelen kız çocuklarının evlendirilerek tacizci ve istismarcılarının salıverilmesi veya davalarının düşürülmesini amaçlayan tasarı için günlerdir mücadele edenlerdenim. hatta bugün tbmm'nin dikmen kapısında tasarıyı protesto etmek için gidenlerden de biriyim..

    edit 2 : bazı pespaye mesajlar geldi. "ne yani ingiltere'de de bunlar oluyor demek doğru değil mi?" . bak gerizekalı kişi, bak utanmaz bak arlanmaz!!! "kötü örnek, örnek değildir!" ingiltere'den bir şey örnek alacaksan, demokrasisini, altyapısını, iş güvenliğini, eğitim biçimini ve medeniyetini falan örnek al. ben devam edersem neleri örnek alman gerektiğinini çok pis altında kalırsınız. pedofililer sizin tuttuğunuz takım pardon partiye yakınlar diye ahlaksızlık kaybolmuyor anladınız mı?!!!

    edit 3: noktanoktabiiiiiiiiiipnokta konunun ve verilerin ingiltere ile ilgili olduğunu yazarak düzeltti. kendisini kutluyor, pedofililer hangi ırk, din ve yapıya ait olursa olsun lanetliyoruz .
  • artık kanun zoruyla gelin olacaklar, namus lekesi kendiliğinden temizlenecektir.
  • egitimi 4+4+4 diye bolersen olacagi buydu zaten. bunun icin bolduler, simdi de yasasini yapiyorlar. unutmayin bu ulkenin eski cumhurbaskani 30 yasindayken 15 yasinda bir cocukla evlenmistir. simdiki cumhurbaskani oglunu 17 yasinda bir kizla evlendirdi. kim bilir bilmedigimiz duymadigimiz neler var. benim annem de cocuk gelin oldu deyip bunu normalmis gibi karsilamak akil kari degil.
hesabın var mı? giriş yap