• ayakkabı kutuları içindir.

    rte cb oldu mu
    paralar sıfırlandı mı
    kutular kaldı mı boş
    imdi yürek yırtılır
  • zorunlu askerlik gibi buyuk bir hak gaspinin gerceklestigi, vicdani ret hakkinin yok sayildigi ulkede elbet mujde kelimesi ile birlikte anilmaktadir.

    savasmak, savasmayi ogremek, eline silah almak istemeyenler borc harca girip bunu odeyecektir. fakir de olsa zengin de olsa insanlari bunu mecbur birakanlar utanmalidir. ama onlar butceye girecek parayi hesap ediyorlar. hak mak neymis ki?
  • bir çok asker kaçağının yüreğine su serpen haber.
    yalnız işin ilginç yanı, 1200 kişinin oy kullandığı anketimizde %35 bedelliye karşı çıkıyor;

    http://soruyorum.com.tr/…-askerlik-sizce-cikmali-mi

    güncelleme: %32,66 hayır diyor.
  • askerlik hizmetinin tanımını: "20 yaşına ulaşmış fakirlerin devlet tarafından derdest edilmesi" olarak değiştiren müjde..

    şşşt, inzibat..!
    yakalayın şu fakirleri kaçmasınlar..!
  • yazıyoooor yazıyyoooor

    geliyoooorr geliyooooorrr

    az da kalsa sabredemiyorum artık çıksın bir oh çekeyim düğün yapayım yerleşik hayata geçeyim falan filan ya o kadar çok şey askıda ki bu askerlik yüzünden hayatımda .

    arkadaşlarıma söylicem beni ziraat bankasının önünde havaya atsınlar o derece :)
  • askerden yeni gelenleri üzmüş, askere gitmeyenleri ve onlara kredi verecek bankacıları sevindirmiş haber.
  • ırakta mltarist ahmaklar olmadigi icin ne hale geldiklerini goruyoruz. ulkemizin lichtenstein, luxemburg gibi bir cografyada oldugunu sanan ahmaklar bu cografyada militarist bilinc ve askeriye sayesinde tek parca olarak ayakta durdugunun farkinda degil. bu tatli su kaplumbagalarinin yuruttugu sozde antifasist kampanya yuzunden bu birliktelik ve militarist gucumuz azalmaya basladi. ulkemizi bu cografyada zor gunler bekliyor.
    bedelli konusu iki ucu boklu değnek gibi, profesyonel ordu olsa surekli hale getirilebilirdi ama iraktaki maasli ordunun nasil silahlari birakip kactigini gorduk. teknolojisi yuksek yari profesyonel hale gelmemiz gerekiyor ki bu kararlar rahatlikla alinabilsin.
  • (bkz: inşallah)
  • 16 ay askerli yapmış biri olarak yararlanana bir, çıkarana iki.
    iktidarın, dereleri hes'lere açması, zeytinlikleri madencilere açması gibi, tek amacı oy olan adaletsiz uygulamanın haberi. neden parası olanla fakirin ayrımını yapmayan, kalıcı bir modeli yasallaştırmıyorlar.
    her seçim öncesi "oyunuzu bize verin çıkarmayız yoksa ha!" diyerek yağlı sazanlara umut verip zıplatıyorlar.
    ülke, parasıyla nefes alan kesimle, gururunu kenarda bırakıp biat ederek yaşamaya çalışan kesim arasında sıkışmış kalmış.
hesabın var mı? giriş yap