• 9 kasım 2016'da istanbul eyüp pazariçi mahallesi ordu caddesinde kaybolan kedidir. bir an evvel bulup ailesine kavuşturursak hem alzheimer'lı bir yaşlı dedeye hem de hasta ve özel bakılması gereken bir kediye büyük iyilik etmiş olacağız.

    hikayesini yoğurt'un ailesinden dinleyelim:

    kayıp kedi yoğurt

    asagida fotograflarini, videolarini ve hikayesini gordugunuz kedinin ismi yogurt. evden firar ettigi sirada birisi tarafindan goturulerek alikonulmustur. su an evinin yakininda olma ihtimaliyle birlikte, her yerde olabilir.

    evde 84 yasindaki dedemiz alzaymir. esi oldukten sonra hastaligi bir sure hizli sekilde ilerledi. sonra yogurt gelmisti, onunla hersey yavas ilerliyor ikisi de zamanini evde birlikte geciriyorlardi, birlikte uyuyup birlikte uyaniyorlardi. gece yarisi cise kalkan kedi icin yoklugunu hissettigi an dogru duzgun yuruyemez haliyle bile o da kalkar, arar ve yataga geri oturana kadar uyumazdi.

    simdi yogurt kayip, 9 kasim'dan beri her ayin 9'unda eklenen ay, hem bu hasta adamin hem de bu hasta kedinin alehine isliyor. ara sira benim bile ismimi baska akrabalarinin ismiyle karistirsa bile her gun onu sorup hala gelmeyisine uzuluyor. yogurt'u ararken gelen bir ihbar uzerine sokakta olmek uzere olan mavi gozlu sagir ve ileri derecede hasta baska bir kedi bulmustuk, onun bakimini ustlendik. belki yogurt sanar da uzuntusu azalir dedik ama o yogurt'u taniyor.

    basta bu bizim kuzu degil alin bunu bile diyordu. evde onun iyilesme surecine tanik olup yavas yavas alissa da, arada hala bu bizim kedimiz degil dese de kabullendi sayilir. ama asla yogurt'u icine dert etmeyi bitirmeyecek.

    onsuz uyuyamadigi icin gecelerimiz de bir zor geciyor, her gece en az 3 kere uyanip aramaya kalkisirken durdurup durumu bastan anlatiyoruz. ama gelecek diyoruz. cunku gelecek, baska bir ihtimal yok ne onun ne de bizim icin.

    ••• malesef bizi "insallah"lar "masallah"lar "gecmis olsun"lar iyilestirmeyecek. her bir paylasim butonuna basisinizdaki artan umudumuz iyilestirecek. ıkisinin de sagligi icin paylasimlarinizi bize cok gormeyin.

    normalde aylardir bu konunun sozunu etmemistim birkac kisi haric ama artik gercekten zaman gectikce yogurt icin olan endisemiz de artti. bize acimayan belki bu adama acir artik diye anlatiyorum. herhangi birinin cevresindeki bir evde olabilir. bizim hayatimizi tekrar eski haline cevirecek sey sadece haber vermeniz.

    0537 781 60 02
    ---------------

    #yogurt hala kayip. onu alıkoyan kısılere ulasmamıza yardım edın kedımız hasta. onlara direkt ulasamasak bile onlari taniyan insanlara ulasabiliriz sayenizde.

    ıletısım: 0537 781 6002 odullu kayıp ılanı

    aranan yer: başta #ıstanbul/ #gaziosmanpasa- #eyüp, #pazariçi- #pierreloti civari olmak üzere, türkiye'deki tüm evler

    kedimizin adi #yogurt. kendisi 3 yasinda, yesil gozlu, iri ve yuvarlak hatlara sahip vucutlu, ismine tepkili beyaz bir kedi. malesef #kasım ayinda evden kacarak kayboldu, -----birisinin onu aldıgı gorulmus ve bu elimize ulasan ona dair son bilgi.
    kedimizin bobrekleri icin ozel bir bakim gerekli ve normal kedi mamasi yememeli. yoksa idrar yollarindan bobreklerine ve hatta diger organlarina kadar zarar gorebilir ileride. $$$$$ yer fark etmeksizin sizin yapacaginiz her bir paylasim bizim ve yogurt'un hayatini tamamen degistirebilecek oneme sahip. $$$$$

    %%%%%% #kasim2016'dan beri yeni beyaz yetiskin bir kedi sahiplenen herkesi bize bildirin lutfen. akraba, komsu, tanidik, arkadas... farkli illerden de haber cikabilir. %%%%%%

    bir cani zehirlenmeden once, en kisa surede kurtarabilmemize yardimci olun. dogru ihbari yapan kisiye tesekkur olarak para odulu verilecektir.

    ---------------

    muge anlı'nin bize yardim edebilmesi icin lutfen siz de bu ilani onlara gonderin ki hem dedemizin hem de kedimizin sagligini el birligiyle kurtaralim

    muge anli whatsapp ıhbar hatti:
    0535 365 52 52
  • (bkz: up up up)
  • kaç ay olmuş demeden her günün öneminin farkına varıp paylaşılması gereken bir ilan. yoğurt evine dönsün
  • uzun zamandır aranan kedi.

    çok üzücü. dilerim bir an önce yollarını gözleyen dedesine kavuşur.
  • umudunu yitirmeyen ailesine kavuşmasını dilediğim kedi.
  • (bkz: up)

    lütfen paylaşıp bulunmasına destek olalım dediğim kedi.
  • sadece ozel bakima muhtac bir kediyi degil can yoldasini arayan dede icin önem tasiyan paylasilmasi gereken ilan.
  • ota boka entry giren ekşisözlük yazarlarının kör, sağır, dilsiz olduğu kedi.

    la elinize yabışmaz. yapın bi güzellik. hadi annem, hadi canlarım, hadi güzel insanlar. bi el atın. dede kediciğine kavuşsun.
  • bulunmasini temenni ettigim kedi.
  • (bkz: up)

    üzüldüm ya :'(
hesabın var mı? giriş yap