• bu terörist belki gebermiştir, ama kendisine ne istediyse veren zihniyet hala bu topraklarda yaşıyor.

    türkan saylan'ın, kuddusi okkır'ın, ali tatar'ın ve daha nicelerinin ahı var.
  • umarım ölmemiştir çok ah aldı çok kişinin hakkına girdi allah’ın teröristi . yaptıkları kötülüklerin hesabını ödemeden umarım ölmemiştir. hesap ödemesi gereken çok kişi var daha bu ülkede onların sırası gelir belki bir gün
    kaynak nerde olum
  • giderken kankalarını da yanına almayı unutmasın.
  • her sene birkaç kez ölen şahsın yine ölmesidir. geleneksel fethullah gülen öldü haberleri bir gün gerçek olacak, ha bugün ha yarın, nasılsa bir gün ölecek, ve yaptıklarının bedelini asıl o zaman verecektir.
  • bilgi doğru olmayabilir ancak iyi ki 10 yıl önce ölmedi, yoksa şu an ulusal kahramandı. bu dünyada rezil olmasını görmek güzeldi. darısı diğerlerinin başına
  • feto denen şerefsize övgüler düzen ve bu ihanet şebekesinin darbe yapacak güce erişmesini sağlayan kim varsa allah onlara da acılı bir ölüm tattırır inşallah.

    eğer haber doğruysa bizi ibret ve hayret dolu çok ilginç günler bekliyor. her tarafı ayrı oynayan bazı siyasetçi görünümlü münafıkların önümüzde ki günlerde çok enteresan hareketlerine şahit olacağız demektir. bunların çoğu kendilerini tutamayıp garip işlere imza atacaktır.

    sırf kimin ne yapacağını, bireysel ve toplumsal reaksiyonları görmek için leşinin türkiye'ye getirilmesini istiyorum. bu müthiş bir psikolojik analiz ve toplumsal deney olacaktır.

    edit: bakın şu kısmı tekrar ediyorum "darbe yapacak güce erişmesini sağlayan kim varsa" konu feto olunca aklınıza ilk bunu getirin. feto konusunda bizim toplumun en büyük cehaleti bu, nedene değil hep sonuca bakıyor. asıl sorgulanması gereken ise tam tersine bu işin gelişim sürecidir. yani "feto darbe yapacak güce nasıl ulaştı?" kimlerin iktidar olmasından sonra feto adeta bir patlama yaptı?"

    "feto devlet kurumlarını ele geçiriyor" denildiğinde "ehehehe ya hiç öyle şey olabilir mi? bu cemaat her yönüyle şeffaf, gizli saklı işi yok", "buna kargalar bile güler" şeklinde cevap veren, muhalefet fetoya laf söyledi, eleştirdi diye mecliste muhalefetle kavda eden akp'li bakanları hatırlayın. ha birde o bakanların şu an halen neye baktıklarını, nerede olduklarını da bir araştırın derim.
  • şimdiye kadar çoktan yüz ameliyatını olmuş, yeni kimliğiyle maldivler’de kadehini batan güneşe ka..

    yok bu o değildi ya, dümdüz ölmüştür muhtemelen bu *
  • geç bile kalan haberdir... (bkz: ateş seni çağırıyor)
  • ateşin bol olsun.

    t: bir teröristin ölümü.
hesabın var mı? giriş yap