• saat 16:00'da başlayacak turkcell super ligi karşılaşması.

    ligde ortak hedefe sahip takımlardan ikisi olan gençlerbirliği ve trabzonspor arasındaki karşılaşma, haftanın en zevkli karşılaşması olmaya aday. ikinci yarı itibariyle gözle görülür bir çıkış yakalayan iki takım almak istedikleri galibiyetle hem kendilerini üst sıraları taşımayı hem de rakibini bu yarışın dışına bırakmayı hedeflemektedir. (bkz: altı puanlık maç)

    trabzonspor defansını toparlayan isimlerden birisi olarak göze çarpan milan stepanov (bir diğeri için (bkz: fatih akyel)) bu karşılaşmada sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. gençlerbirliği'nin etkili oyuncusu uğur boral da aynı nedenle sahada olmayacak bugün. teknik direktörünün geleceği hala daha tam olarak belirlenemeyen trabzonspor'da oyuncuların aklını sahaya tam olarak vermesi, verse bile konsantrasyonunu doksan dakika koruması artık yavaş yavaş zor hale geliyor. yani kısacası yine her zamanki gibi saha dışı etkenler takımı etkilemeye başladı. dileğimiz odur ki trabzonsporlu futbolcular işin ciddiyetini kavrarlar ve biz taraftarlarına üç puanı hediye ederler.
  • normal şartlarda gençlerbirliği'nin favori olduğu maç. uğur boral'ın yokluğu büyük kayıp tabi ama gençlerbirliği trabzonspor'a göre daha "takım gibi takım." güzel maç olacağı kesin.
  • 27. dakikada mehmet çakır'ın attığı golle gençlerbirliği'nin 1-0 kazandığı karşılaşma.

    trabzonspor adına maç ile ilgili yapılacak hiç bir yorum yok. yalnızca söylemek istediğim tek bir şey var. bu takımın efsane zamanlarındaki kaptanı, nice şampiyonluk kupası kaldıran cemil usta, kalp krizi sonucu yolda yürürken öldüğünde cebinden sadece beş milyon tl çıkmıştı.

    mesaj anlaşılmıştır umarım.
hesabın var mı? giriş yap