• fenerbahçe' nin fikstürü sıkışmışken yumuşak bir ekip daha iyi olacaktı bu süreçte ve iyi bir eşleşme oldu takım adına.

    saat bilgisi belli olunca girilecektir.

    ayrıca fenerbahçe' nin bu maça kupadaki tuzla, antalya maçları gibi bir kadroyla çıkması çok muhtemeldir. iki cuma arası oynayacağı bu maça, kesinlikle as kadro ile çıkmaz. şenol çorlu' ya bırakır yine maçı vitor.
  • ilk defa "1-0 olsun bizim olsun" demediğim bir fenerbahçe maçı olacaktır. en az 5 farkı sallamamız lazım.

    edit: fener nere fark nere amk, illa bi uyuzluk yapacaklar.

    edit2: her şey bir yana, amedli futbolcuların efendiliklerini takdir ettim. adamlar güzel güzel oyunlarını oynadı.
  • süpriz bir şekilde ama hak ederek çeyrek finale çıkan 2. lig kırmızı grup takımı amed sportif ile süper lig lideri (maç fazlası ile) fenerbahçe arasında oynanacak ztk çeyrek final ayağının ilk maçı.

    son bursa ve ibşfk maçlarında karşılıklı yaşananlar bu maçın siyasi yönünü daha da sivriltmektedir. bu sivri maç malesef güzel takımıma denk gelmesi ki özellikle deplasman bölgesinde 2-3 aydır yaşananlar nedeniyle taraftarı endişelendirmektedir.

    bir fenerbahçeli olarak sokiim sizin siyasetinize, spor lan bu savaş mı amk, yenince topraklar feth edilip sancaklar mı asılacak? kaybeden taraf kurşuna mı dizilecek? ortam zaten karışık daha da germeye ve bunu spor üstünden yapmaya hiç gerek yok. her fenerli oynan her maçı farklı skorla kazanmak ister aynen bu maçta da istediği gibi. karşı takım futbol için sahadaysa başım gözüm üstüne fakat ideolojik meselelerini spor üstünden açığa çıkaracaklarsa bu kelimeden öncesini yok sayın.

    ayrıca lan bu nedir arkadaş, neresi karışık yada sorunlu bizi oraya yolluyorlar. rize'de otobüsümüze sıkılan kurşunlar az gelmiş olacak ki uefa eşleşmesinde rusya deplasmanına gideriz, ztk'da diyarbekir deplasmanına. oldu olacak takımı bi bahaneyle şam'a da yollayın rahat edin amk.
  • maçın tarihi başlıkta yazdığım gibi, başlama saati ise 13:00 olarak açıklandı. maç diyarbakır seyrantepe diski stadyumunda oynanacak. büyük ihtimalle yayın a spor kanalında olacaktır.
  • sahaya sıfır bir kamera ile ekranlara gelecek olan maç. zaten bir stadyumda değil, 1500 kişi kapasiteli "tesis"te oynanacakmış.

    "seyrantepe diski spor tesisleri" imiş adı da. yok mu diyarbakır'da daha güzel bir stad?

    tesis hakkında detaylı bilgi: http://www.tff.org/…fault.aspx?pageid=394&stadid=59
  • bu maç ciddi bir provokasyon riski içeriyor.

    umarım yanılırım.
  • maçı ilker meral yönetecek.
  • bu ibnelerin buraya kadar yükseltilmesi zaten ciddi provokasyon
  • a haber yayınlıyor
  • bence maçı hükmen fenerbahçe alır
hesabın var mı? giriş yap