• bugün yayladağı yakınlarında gerçekleşmiştir.

    edit:kesin ve net adamı tekzip amaçlı değil ancak entrydeki karaoğlan vecizesinin doğrusu aşağıdaki entrymde yazıldığı gibidir:

    [#55766758 ]
  • (bkz: kıbrıs barış harekatı)

    "biz milliyetçiliği duvarlara değil, kıbrıs'ta beşparmak dağlarına, afyon'un haşhaş ovalarına, ege'nin mavi sularına yazmışız!"
  • (bkz: van minüt)
  • yıllar önce çanakkale'de gerçekleşmiştir.

    bugünkü bir tiyatrodur

    edit: tarih dersi verme heveslisi arkadaşların dikkatine

    bu ülke maalesef cumh tarihi boyunca ne cesur ne ilerici bir hamle yapmadı. şu an ergenlerin van münüt'ü dahiyane, mavi marmarayı taşaklı, bu uçak olayını cesur bulması tamamen vizyonsuzluk. bu ülkenin gördüğü son cesur ve özverili hareket çanakkale savaşıdır. ondan sonra hep geri gidildi ki şu an durum ortada. yani diyeceğim o ki 2 3 senenin hesabını yapıp benı kırmayın. çok şükür tarih bilgim de matematik bilgim de yerinde

    edit2

    değiştirdim lan fikrimi. bu ülkenin gördüğü en cesur hareket devlet eliyle ışid'in beslenmesi ve kollanmasıdır. tüm dünyayı karşına almaktır. gerçekten cahil cesareti gerektirir.
  • süleyman şah türbesinin taşınması değildir.
  • son 10-15 yıldır üretmeyi bırakıp hazır olanı satın almasıdır. çünkü gelirleri acayip yüksektir. fakatt nasıl.. ? üretmiyoruz ve ithalata dayalı takılıyoruz. kaynak ?
  • cesaret ile aptallık arasındaki çizginin çok ince olduğunu bilmeyen ergenlere bakmayın siz. türkiye cumhuriyeti'nin en cesur hamlesi istiklal savaşı dır. ve hep öyle kalacaktır.

    bugün kalkışılan anlamsız hamlenin bedeli çok ağır olacak. çok.

    tarih kendini çok cesur zanneden ama aptal olarak anılan insanlarla doludur.

    (bkz: napolyon)
    (bkz: hitler)
  • buna bugün ki hamle diyen ağır maldır hiç kusura bakmasın. kıbrıs barış harekatını bir araştırsın. tüm dünya abd dahil, yapma etme demesine karşın, yunanistanın açık tehditlerine karşın, birçok avrupa ülkesi başta ingilterenin elçisini çekme tehditine karşın karaoğlan kıbrısı işgal etmiş oradaki türkleri kurtarmıştır.
  • bugünkü rus uçağının düşürülmesini onaylıyorum. "yok türkiye sınırları üzerinden sadece 10 saniye geçmişmiş de, yok türkiye'ye karşı bir tehdit oluşturmuyormuş" da falan, uluslararası ilişkiler yemez bunları. sınırı ihlal edeceğin kabak gibi belli iken ve daha sınıra bile girmeden uyarıldığın halde sen şeyine takmazsan bir ülkenin egemenliğini uçağını indirirler işte.

    fakat senin ege denizindeki 16 tane adan yunanlar tarafından son bir kaç sene içinde resmen işgal edilmişken ve yunanlar buraya askeri savunma sistemleri dahi kurmuşken ve tabi geçmişte kıbrıs barış harekatı ve kardak krizi gibi olaylar varken sınırı geçmiş bir yabancı uçağın düşürülmesini "92 yıllık türkiye cumhuriyeti'nin en cesur hamlesi" diye sunmak ağır derecede beyinsiz olmayı gerektirir.

    yunanların şu anda 16 tane adayı bilfiil işgal etmesi şu rus uçağının hava sahamızı ihlal etmesinden daha mı önemsiz acaba?
hesabın var mı? giriş yap