• 2012'de piyasaya çıkması planlanan, bill murray - aubrey plaza ikilisinin bir araya gelmesi ile oluşacak kimyaya dair meraklandıran roman coppola filmi.
  • eğlenceli ve bol bill murray'li fragmana sahip film; kendi adıma bu iki etmen beni heyecanlandırmaya yetti. üstüne kadrosunda mary elizabeth winstead, aubrey plaza, katheryn winnick ve patricia arquette olduğundan tadından yenmeyecektir. ilkbaharda ülkemizde vizyona girmesini umuyorum.
  • imdb puanı 5,3 olan film. şahsi beklentim 12-13 arası olur diyeydi. izleyip göreceğiz bakalım.
  • yarim kalmis film, cok cok guzel olabilirdi ama olmamis be. yine de charlie sheen, schwartzman ve bill murray'i bir arada gormek guzel.
  • 32. istanbul film festivalindeki gösterimine patricia arquette'in katıldığı filmdir. patricia arquette ve bill murray gibi sağlam oyuncular barındırmakla birlikte, filmin lokomotifi charlie sheen'in karizmasıdır. o kendine özgü akşamdan kalmaymış gibi (ki çoğunlukla zaten öyle kendisi) konuşma şekli, ses tonu, yaptığı her harekete kendiliğinden eklenen karizmasıyla oyunculuğunun hiçbir saniyesi kaçırılmaması gereken bir adam kendisi gözümde. filme gelince, çok büyük ve iddialı bir film değil, keyifli bir seyirlik. eğlenmek isteyenler ve eğlenirken karşısında charlie sheen olsun isteyenler izlediğine pişman olmayacaktır.
  • kaybedilmiş bir aşkı erkek tarafının gözüyle anlatan eğlenceli roman coppola filmi. bu film sayesinde patricia arquette ablamızı da karşımızda canlı canlı gördük. sağolasın iksv. trailer
  • boxoffice türkiye verilerine göre "erkek aklı" ismiyle gösterime girdiği ülkemizde 2 izleyicisi olmuş.
    evet sadece 2 izleyici ve toplam hasılat 30tl
    boxoffice mojo verilerine göre de domestic total gross: $45,350 olarak gerçekleşmiş. maliyet ise belirtilmemiş
  • wes anderson bir 2 and a half men bölümü yönetseydi ve one and a half men'i çıkarsaydı ne olurdu'nun cevabı. şahsen hala imdb puanını haketmediğini düşünüyorum, görsel ve işitsel çok eğlenceli, kafa ütülemeyen hiç ciddiye alınmadan takip edilebilecek hoş bir seyirlik. artı bir filmde bill murray varsa o film 2-0 önde başlar zaten. imho 7/10
  • hem vallah hem billah onuncu dakikasında çıkardım dvd'yi.

    --- spoiler ---
    o arabanın mahvolmasını yüreğim kaldırmadı sanırım.
    --- spoiler ---
  • türkçe'ye "erkek aklı" olarak çevrilmiş 2012 yılı yapımı roman coppola tarafından yazılmış ve yönetilmiş film. konusu kabaca şu şekilde.

    başarılı bir reklam yönetmeni olan charles swan ııı * kız arkadaşı ivana'dan *ayrılınca bunalıma girer ve olaylar gelişir.

    olmuş demeye ramak kalmış bir film. ama imdb'deki 4,9 ortalama oy erenlerin ayıbıdır.
hesabın var mı? giriş yap