• şu linkten görülebilecek überullah habercilik.

    tabi artık saklanacak yer kalmadı mevcut tepkiyi bir yerlere kanalize etmek, insanlara olan biten için bir sebep sunmak gerek. ne de olsa ekonomi nedir bilmez, bir işletmenin kirasının ve fiyatlandırma tercihlerinin lokasyona göre değişebileceğini düşünmez, "serbest piyasa nedir desen "yeniyor mu o" diyecek bir kitleye hitap ediyorsunuz. ver arkadan gerilim müziğini de işte bunlar market lobisi bitti gitti. "marketler yapıyor, kılışdar yapıyor zam mı" diye dolaşan urukhai ordusuna böyle böyle şekil veriyorlar aabergard'da.
  • aynı haberci:) bir sonraki haberde:) bahsi geçen uygun fiyatlı marketten:) bir ailenin aylık bazal ihtiyaçlarını karşılayan bir alışveriş yapsın,hiç lükse girmeden... lüks dediğim de çerez, çikolata, kola vs...:)

    ardından bir alışverişin ne kadar tuttuğunu kalem kalem göz önüne sersin, böylece sadece yanlış market seçimi yüzünden:) ne ocaklar sönüyormuş göstersin, vursun yüzüne şükürsüzlerin:) ...

    bacım sen marketten markete koş, arada 30 lira fark çıkarsa onunla da kendine yarım kilo peynir alırsın...

    neyse... benim bir haberciden beklediğim haber; en ucuz markette bile fiyatların neden bu kadar uçuk olduğuna dair yapılan haberdir...

    edit imla
  • en azından pahalılık olduğunu kabul etmeleri açısından devrim niteliğindedir.

    - şimdi pahalılık cepte, ikinci kelimeyi anlatıyorum; hani ne deriz biz, anamızın ne sütü deriz?
    - cehape sütü...
    - bravo. abi boşver bugün sana çok yüklenmeyelim. bu da bir başarı.
  • marketlerin net karının maksimum (bim) yüzde 5 olduğunu düşünün ve bütün fiyatları yüzde 5 azaltın, bir şey değişir mi? fiyatları üreticiler belirlemektedir. üretici de fiyatlarını maliyetlerine göre belirlemektedir.
  • ya bırakın şunları lafını etmeye değmez. bugün arif nihat asya'yı anma programı yapmışlar. orda bile ne yapıp edip lafı chp'ye getirdiler.

    ulan yuh dedim afrika belgeseli yayınlasalar "cehapeli aslan yerli ve milli ceylanları yedi" diyecekler. bu nasıl bir aşağılık kompleksidir yahu?
  • 5 litrelik ayçiçek yağının fiyatının 62 lira olması problem değil tabi..

    bir diğer markette 150 liraya satılıyor denilse bile şaşırmayacağım haberciliktir.
  • elhamdülillah hep suçlu marketçiler
  • ekonomi kötü gider, faiz lobisi suçludur. enflasyon artar dış güçlerin müdahalesi denilir. gıda fiyatları zamlanır, meyve sebze hal lobisi derler. asla kendileri suçlu değildir onlara göre. nispeten haklılar. çünkü bütün bunlara rağmen hala bunlara oy veren bir kitle var. suç onların.
hesabın var mı? giriş yap