• dış güçlerde neymiş arkadaş. yahu bir akıllı çıkıpta demiyor ki bu dış güçler her kimse onların asli görevi bu zaten. peki sen ne yaptın bu dış güçlerin oyununa gelmemek için.
    (bkz: kabak tadı vermek)
  • şişli'nin 2015 genel seçimlerinde %48 ile chp'ye oy verdiğini düşünürsek, şu videonun çekim aşaması game of thrones'un 8. sezonundan daha uzun sürmüş olabilir.

    ki 2017 başkanlık referandumunda da %71 ile hayır oyu çıkmış bir ilçeden bahsediyoruz. *

    edit: semt, ilçe olarak düzeltildi. teşekkürler oci'ye gidiyor. *

    edit2: frenipatlamisdamperlikamyon'un yazdığı bu entryi de, gözlerden kaçmaması için buraya bırakıyorum. a haber isimli tetikçi medyanın gerçek yüzünü görmek için okumanızı tavsiye ederim. (bkz: #77085249)
  • röportaj yapan adamda tam eski samanyolu tv çalışanı tipi var. o ses tonu o vurgu, hepsi aynı.
  • --- spoiler ---

    lord bozuntusu da orda mıymış?
    --- spoiler ---
  • montajı yapan arkadaşa üzüldüğüm röp.
    soru neydi, cevaplar arasında niye kesiklikler var derken anladım ki yüzde yüz çıkarabilmek için memento kurgusu yaptırmışlar herife.

    8.6 / 10
  • puhaha adam millet yerine cumhur diyor, gerçi referandum zamanı hayırlı cumalar diyemeyenlerden ne beklersin. :)

    yalnız şuradaki siyaset bilimi öğrencisinin söyledikleri vahim. dolarda dışa bağımlı değilizden tut, enflasyon 10'a geldi (siyaset bilimi 1. sınıf öğrencisi falansa bilmiyorum ama enflasyonun gerilemesinde o dönem derviş'in sıkı politikalarının akp tarafından uygulanmaya devam edilmesi ve akabinde amerika ve çin'in agresif para politikaları ve dış ticaret hamlelerinin rolü büyük.), projelerle (kastedilen japonların yaptığı köprüler, rusların yaptığı nükleer santraller, almanların ve benzeri ülkelerin yaptıkları havalimanları vs.) dışa bağımlılığımız azaldı, dünyaya kafa tuttuk vs.

    umarım bu sözleri para karşılığı söylüyordur. gerçi onun da savunulacak bir tarafı yok da, ciddi ciddi siyaset ile akademik seviyede ilgili bir insanın bunları inanarak söylemesi eğitim sisteminin iflasıdır.

    gerçi şöyle tiplere göz attım da hep şehirli "seküler" tipli gençler çıkarılmış, buradan bakın gençler de bizim yanımızda dedirtebilmek için algı yapıyorlar gibi görünüyor.

    edit: devam ettim, şuradaki gencimiz cebindeki 5 binlik bilgisayar ve 5 bin tl'lik telefon sayesinde en kral şekilde yaşadığını iddia ediyor hahahahaha. adam teknolojik gelişmeleri bile akp'ye yoracak kadar şuursuz. yahu ağzınla söylüyorsun 5 bin tl'lik bilgisayar 5 bin tl'lik telefon diye, abd'de, avrupa'da o 5 bin tl'lik bilgisayar 1000 dolar, en vasıfsız elemanın bile saatlik kazancı 10 doların üstünde, hadi 10 dolar diyelim. 8 saat çalıştığını ve ayda 20 gün çalıştığını düşünürsek alacağı ücret 1600 dolar, yani o 1000 dolarlık bilgisayarı en vasıfsız işçi abd'de 10-12 günlük çalışma sonucu elde ediyor. gelgelelim senin ülkende asgari ücret 1600 tl, senin o bilgisayarı alabilmen için 3,5 ay çalışman gerekiyor. bu mu kral yaşamak.
  • dolar 10 tl olsa marmaray diyecek seçmenden oluşan röportaj.

    fonda şişli diyor ama adamlar röportajı metro çıkışında yapmışlar, gelenler büyük olasılıkla kağıthane'den falandır.
  • kuyruklu yalan.
    gaz kuyruğu vs. içerdiğinden değil.
    hikaye eksik anlatıldığından.
    küba devriminden önce doğanlar bilirler ki bu ülkede son 68 yılda cehape iktidarı sekiz yılı bile bulmaz, onlarda da iktidarda yine muhafazakâr sağdan ortakları vardır.
    sodep ya da sonra shp diye bilinen partiyi 'cehape' ile bir tutmayın çünkü 'icazetli' siyasiler tarafından kurulmuştur ve sivas katliamı bu 'icazet'in nasıl bir acizlik barındırdığını göstermiştir.
    chp üyesi değilim, yine de ısıtılıp ısıtılıp ahmaklar sofrasına konan bu mevzunun artık mide bulandırdığını söylemem gerekiyor.
    1950'de türkiye'nin on yıl gerisinde olan g. kore'ye, savaştan yenik çıkan italya'ya bakın, sağ iktidarların türkiye için nasıl bir felaketi temsil ettiklerini görün. biraz turizm, biraz ihracat hayatta tutuyor ülkeyi, ikisi de yine sağ iktidarların geri zekalı tercihleri yüzünden eksik performansla çalışıyor. ihracat zaten teknoloji ithalatına bağlı olduğundan asıl kaymağını yine abd, almanya, ingiltere, israil, fransa, italya japonya, g. kore ve çin gibi ülkeler yiyor.
  • allah kimseyi fetöye tapan köpeklerin yönettiği yorumculuk yaptığı haber sunduğu terörist kanalları izlemek zorunda bırakmasın.
  • ahahahahah. ulan ben yandaşım, ben bile kahkaha attım.
hesabın var mı? giriş yap