• olması gerekendir.
    yerleri çok iyi süpürüp bizi yurtdışından gelen misafirlerimize mahçup etmeyen (ya da etyen mahçupyan) ve ülkemizi gururlandıran çöpçülere aynı aralıkta prim verildiği gün, bu 30 iq ortalamalı atletik primatlara da prim verilmesi konuşulabilir.

    o güne kadar almaları gereken tek şey bu;
    (o)))
  • tff özerk yapıda olduğu için hiçbir şey çıkmayacak dava. devletin milli sporculara verdiği ödül başka, devlet kasasından çıkıyor. tff'nin verdiği para ise sponsor gelirleri vs.'den geliyor, devletle bir bağlantısı yok. evet bence de çok para, anlamsız çok hem de. ama davadan sonuç çıkmaz.
  • yerinde bir olay. dağıtılacak primin en az yarısı kazak milli takımının hakkı sonuçta.
  • helal olsun . gundem olmasi bile guzel.

    belki millilerden biri utanir da , ben su kurulusa bagisliyorum der.

    selcuk inan ...hadi baslat bu dalgayi.hicbirinizin milli takimdan alacaginiz paraya ihtiyaciniz yok.

    gidin hic olmadi , sokak cocuklari veya kimsesizler icin futbol okulu ,sahasi falan kurun.
  • olması gereken olmakla birlikte sonucunda birşey çıkmayacağını düşündüğüm dava.

    tff'nin görevi profesyonel kulüp gibi milli takımı yönetip, oyunculara prim vermek değil, aldığı sponsorluk ücretlerini alt yapılara, tesislere aktarmaktır. kaynağı ne olursa olsun o para ülke futbolunun gelişmesi için ayrılmalıdır. baştakilerin gönüllerine göre istediği gibi saçması için değil. bu paralar vergiden gelmiyor ondan istediğini yapar düşüncesine de kesinlikle katılmıyorum.
  • en iyi üçüncü deyince ne güzel. turnuvaya direkt katılan 19 takım arasındaki en kötü takım da denilebilir.

    sonuçta gruptan çıktı, milyonları sevindirdi, 500.000 euroyu hak ediyor diyelim.

    gruptan çıkamayıp, milyonları üzüntüye boğduğunda da bir karşılığı olmamalı mı? tek taraflı pekiştireç uygulaması ne kadar makul?

    nihayetinde, özerk yapı nedeniyle hukuken sonuç alınamayacak dava.
  • futbolcu bozuntularına verilen primden kendi payıma düşen hakkımı haram ettiğim için kanımca umrumda olmayan davadır. ilahi adalet gereğini yapacaktır inşallah.
  • kendi kendime halay çekmeme vesile olan olay. aldıkları paralar yetmiyor da 3. oldular diye 500.000 euro alacaklarmış. dava bile açılmaz ama olsun. içinizde azıcık bir kipirdanma, boğazınızda hafif bir düğümlenme olduysa o bile kafi.
  • zamanında demiştik, dünya kupasını alan milli takım oyuncularına, bizi üçüncü yapanlar kadar prim verilmiyor diye. adamlar şampiyonaya gittik diye 500 bin euro alacaklar, balına bir de kupayı kazansalar; ülkenin anahtarlarını mı vereceğiz, yoksa hepsine bir aksaray mı yapacağız, belli değil.
  • türkiye'de futbolculara ödenen abuk subuk transfer paralarını da gündeme getirmesi gereken olay.

    italya ve almanya'da oynasa 200 bin avrodan fazla alamayacak oyuncu burada trilyonlarla oynuyor.
hesabın var mı? giriş yap