• en azından durduğumuz yerlerin seksek oyunları gibi aslında her an değişir bir yer olduğunu hatırlatan biridir.
  • cok karizma bir hocadır ytu de toplumsal yapılar ve tarihsel dönüşümler adlı dersi vermektedir .dersi zevkli geçer ama notu cok kıttır d+ alan öpsün başına koysun o derece http://sphotos.ak.fbcdn.net/…_3946912_8270732_n.jpg buyrun caps bile var
  • meşhur olmak/olabilmek amacıyla olsa gerek, yazdığı bütün yazıları tanımadığı insanlara gönderir. belli ki daha çok okunma hevesindedir. okumak-yazmak bunlar güzel şeyler tabi.
  • teyfur erdoğdu bu kadar medyatik birisi olmamasına rağmen erhan afyoncunun ona saldırmasında bir kişisel husumet olduğunu düşünüyorum, hatta biliyor gibiyim de mevzuyu uzatmaya gerek yok şimdilik.

    afyoncu'nun bahsettiği durmuş hocaoğluyla ilgili yazısıyla ilgili bilgiler de aşağıda meraklısına.

    kendisi durmuş hocaoğlu'nu tarihçiler öldürdü yazısını türkiye günlüğünde yazmıştır. yazının künyesi:

    erdoğdu, a. teyfur, “durmuş hocaoğlu’nu tarihçiler öldürdü!”, türkiye günlüğü, 104, 2010, s. 90-95.

    aşağıdaki iki linkten ilki türkiye günlüğündeki yazıya atıfta bulunan bir yazı; ikincisi ise teyfur erdoğdu'nun liberalseste yazdığı durmuş hocaoğlu'yla ilgili yazı.

    http://www.ulkuocaklari.org.tr/…-ersagun-h2188.html
    http://www.liberalses.com/…-ii-durmus-hocaoglu.aspx

    bu da teyfur erdoğdu'nun yazdığı türkiye günlüğündeki editorun tanıtım yazısı:

    bir yığın ilim hırsızı madrabaza ordinaryus pâyesi verilen bu "yurdum üniversiteleri"nde nasıl ki, nurettin topçu gibi bir âlim ve mütefekkir, kadro verilmediği için lise öğretmenliğinden tekaüte ayrıldıysa durmuş hocaoğlu da benzer şeylere muhatap olmuştur. teyfur erdoğdu'yu, okurken cemiyet ve memleketim adına şahsen utandığım yazısında bunların bir kısmına temas ediyor, ibretle okuyacaksınız... durmuş hocaoğlu’nun yazdıklarını, sadece muarızları değil, dost ve arkadaş çevresinin bile mühim bir kısmı görmemezlikten geldi. bazıları, anlamaktan dahi âciz oldukları için mânâsızca burun kıvırdılar. kimileri de okumaya üşendiği (çünkü çoğu göründüğünden daha tembeldir) ve yahut da ‘ağır’ metinleri okumaktansa yumruk yemeği tercih edebilecek kadar kalın kafalı oldukları için, o yaşarken onu, ondaki cevheri farketmediler. bizim ülkemizde zaten yakın arkadaşlar birbirleriyle, üstelik haddinden fazla yârenlik ederler, etmeye hattâ bayılırlar da birbirlerinin yazdıklarını pek fazla okumazlar. okurlarsa da -yazı sahibi başkalarınca okunur hale geldi de biraz şöhreti arttıysa- ekseriyâ bir ‘pot’unu bulup ‘şöhret’inin ‘kâzip’ olduğuna kendilerini inandırmak, böylece içten içe bir parça rahatlamak için okurlar... sayın süleyman seyfi öğün ve teyfur erdoğdu başta olmak üzere, mütevazı ‘armağan’ımıza katkıda bulunan herkese yürekten teşekkür ediyorum...
  • habertürk te dün yer bir programda yer almış ve " istanbul dünyanın en güvenli kentidir." beyanında bulunmuş kişi. haldun hürel le fikir ayrılığına düşmüştür aynı zamanda.
  • 1970 istanbul doğumludur. 2005'te "osmanlı dahiliye nezareti 1836-1922" başlıklı teziyle doktor olmuş.

    (bkz: tarihyazıcılığı)
  • sosyal medya da serdar kuzuloglunun konugu olmus su anda. 5-6 yil once kendisiyle tanismistim. adam hic yaslanmamis yahu. hemen hemen ayni 6 yil oncesiyle. sadece küpe vs. takviyesiyle entelektüel bi hipster moduna girmis. o da ne demekse artik.
  • gezi olaylarina an itibari ile oyle bir acidan yaklasti ki, ben ve tum diger konuklar agzi acik kaldi
  • şu anda habertürkte gezi parkıyla ilgili saçmalayan insan. inanılmaz saçmalıyor ki bu adam nasıl doçent olabilir? öğrencilerine acıyorum açıkçası.
  • şu an habertürk'te enteresan bir ayran kafası yaşayan öğretim görevlisi. (yıldız'daymış bu, allah yıldız'dakilere sabır versin)

    özetle diyo ki, suriye'ye mesaj vermiş, ben apolitik gençliği bile savaş çığlıklarıyla meydana dökebilirim mesajını vermiş rte. ve muhteşem bir şekilde krizi yönettiğini açıkladı 10 üzerinden 10 vermiş hatta.
hesabın var mı? giriş yap