• mesaj alımını kapamış yazardır.
    kendisine futbolla ilgili bir başlıktaki entrysinden dolayı ulaşmak istediğim yazar.
  • gündüz uyuyup gece oturan bir kahraman. baba parası yemiyor ise nasıl geçindiğini çok merak etmekteyim. zira nasıl örnek bir anarşist olunabileceğiyle alakalı harika bir entry girmiş. (bkz: #68576508)
  • #72991191 'de;
    --- spoiler ---
    "ancak protein tozunun yararlı olduğunu gösteren tek bir makale bile bulamazsınız. "
    --- spoiler ---

    diye buyurmuş. ancak öyle bir makale var:

    functional properties of whey, whey components, and essential amino acids: mechanisms underlying health benefits for active people (review).
    ha&zemel, j nutritional biochem, 2003, 14 (5), 251-258

    sanırım insanlara yanlış bilgi vermemek adına entry'sini düzeltmesi iyi olur. (“düzeltmiyorum lan” da diyebilir, düzeltebilir de; herhangi bir geri bildirim aldığımda bu bilgi vermek maksatlı yazılmış entry kendini imha edecek.)

    not: toz kullanmıyorum, bu ürünler üzerinden maddi bir gelirim de yok. belki de araştırmacılar weider'den falan yemlenmiştir onu da bilemem, ancak böyle bir makale var ve doğrusu neyse o.
  • yıllardır okuduğum sözlüğe uğruna kayıt olduğum, ilk entry'mi girdiğim (muhtemelen sondur da) düşünme tarzı etkileyici olan güzide kişilik.
  • mesaj gonderilemedigi icin buraya yaziyorum. sokaga cikma yasagi istemiyoruz basliginda corona hastalarinin cogunlugunun yogun bakima yatmak zorunda olmasi gibi bir ifade kullanmis. bu yanlis. %20 si hastaneye yatiyor bunlarin de hepsi yogun bakima yatmiyor. hastalarin%80i ayakta ve hafif geciriyor.

    ancak gene de tabi ki yayilma hizi yavaslatilmali cunku hastalarin %20'si demek turkiyenin yarisi hastaligi kapsa 8 milyon insanin hastaneye yatmasi demek. yamuluyorsam duzeltin
  • (#110411044)

    parti kur oy verelim amk.
  • cok iyi bir yazardi nereye kayboldu.
hesabın var mı? giriş yap