• pandemi koşullarını fırsat bilen zincir mağaza 9000 şubemiz var reklamlarını insanların gözlerine soka dursun, sosyal medya da özellikle facebook reklamları altına yazılanları okuyunca bir başlık açma ihtiyacı hissettim.

    adamların taktiği aynı marka bir elektronik ürünü sadece 1 adet mağazalarında afişe ediyor ve satış günü insanları bir birine düşürüyor, ayrıca asgari ücret vererek çalıştırdığı personeli de insanlar ile karşı karşıya getiriyor ve bunu sürekli yapıyor vaz da geçmiyor bugün yaşanan rezalette olduğu gibi, diyarbakır'da yaşayan bir arkadaş bu dönemde belliki ihtiyacı var ve isyan ediyor, arkadaşın yazısını buradan paylaşıyorum, bu adamlara yol veren kimse akıllarını başlarına almaları için umalım da bir ikaz da bulunsun, sanmıyorum ama gene de buraya not düşüyorum.

    10 eylül 2020 alıntı firmanın facebook reklamı altına yazılan yorum." a101 yaptığı kepazelikten başka bir şey değil, istisnasız bütün şubelerin camlarında laptop reklamı var ama 20 tane şubeden sadece 1 tane şubeye 1 adet gelmiş. diyarbakır da sabah 8 de 20 şubeyi dolaştım, hiç biri bize gelmedi dedi. ya personel kendi tanıdıklarına saklayıp gelmedi diyor ya da gerçekten merkez nasıl ki her şubeye afişi gönderiyor ise o zaman en az 1 adet de ürün göndermesi lazım. insanların aklıyla dalga geçmekten vazgeçsinler..."
  • ucuz laptop 6 ayda elinizde patlardı zaten isabet olmuş
  • ben de sabah şubeye gittim,bitmiş.zaten bir tane geldi abi dediler.
    diğer şubelere sordu onlarda da yok.eee? ne anladık bu işten?dalga geçer gibi bir tane yollamak müşteriye hakaretten başka bir şey değil.daha da alış veriş yapmam. sen kaybettin a101.
  • aslında o laptop çoğu mağazaya geldi. ama şu an çoğu sahibinden ve letgo'da 200-500 tl arası farkla satılıyor bilginiz olsun. araba alıp satarken bin bir takla atan adam laptopa mı alsat yapmayacak?
  • bugün aktüel olarak gelen çamaşır makinesini 40 gün önce sipariş ettik, 10 günde getiririz taahhüdü verdiler hala ortada yok. a101 dolandırıcıdır.
  • ya ne bekliyordunuz ki; adamın tüm memlekette, 10 milyon adet laptop'u biner liraya satışa sunmasını mı?

    ticarette etik yok bu memlekette. afiş varsa en azından bir tane satış olmalıdır doğru; ama stokları "herkesse yetecek kadar" tutması da imkansız, batar adam.
  • bir ara termos gelecek dediler. iki şubeye sordum ,elemanlar -abi öyle şeyler buraya hayatta gelmez.bim broşürlerini takip edin dedi.

    o gün bugündür a101'in bu yaptığı resmen reklam çakallığı.belki insanlar gelir de başka şeyler alırlar diye broşürle mağazaya milleti topluyorlar.

    yaklaşmamanız gereken zincir mağaza.
hesabın var mı? giriş yap