• (bkz: oh fuck)
  • ne olup bittiğini dahi bilmeden buna sevinen öküzleri gösteren durum. yahu bu kadar mı ölme öldürme meraklısı katil ruhlu insan olur.

    edit: ne kadar çok punisher varmış memlekette hepsi özelden ölüme dair tirnak içi özlü söz söylemekle, kufur etmekle ya da saçmalamakla meşgul. ölen amerikali ya da zenci diye sevinenleri de var daha dürüstçe ve hepsi de cahilce kendini bir diğerinden farklı zannediyor. hepiniz aynı şeyin laciverdisiniz şunun şurasında, sakin olun.
  • bence nefsi müdafaa örneğidir.ersan şen tarafından tükürükler eşliğinde yorumlanması gerekir.
  • uzun video da olaya karışanlar haricinde bir tane de abd askeri ters kelepçe ile yere yatırılmış.
    kim kimi sikiyor hakikaten belli değil
  • orantısız güce karşı, orantısız mermi kullanmış.

    kim olsa "hadi gelin beni dövün" demez, aynı şeyi yapardı.
    insan psikolojisi.

    yok bıçak değilmiş de gözlükmüş de blabla...
  • uzun videonun 04:20 saniyesinde dikkat ederseniz, elindeki bıçak yere düşüyor mermiyi yedikten sonra. büyük ihtimal beyazlıyı bıçaklayıp öldürecekti ama eşşek cennetine gitti.

    üzülmedim.

    tanım: paket olan bir gösterici.
  • vuran adam haklı adamdır. bıçak çekmeden önce de biber gazı sıkarak uzaklaştırmaya çalışıyor, yani adam minimum zararla atlatmak için her yolu denemiş ama karşı taraf kaykayla kafasına vuruyor, bıçak çekiyor. ki sanıyorum sadece kaykayla kafasına vurmak bile öldürmeye teşebbüs için yeterli. elinde o an silah olan herkesin yapacağını yapıyor. öldürmeseydi muhtemelen kendi ölecekti.

    edit: redneck olmuşuz lol. olm ben adama çok iyi yaptı demiyorum ki. haklı buluyorum sadece. siz istiyorsunuz ki, sizin gibi bir ideolojisi olmadığı hatta aptal olduğu için kesinlikle haksız olmalı. adam aptal bir ırkçı olmasına rağmen silah çekmemek için elinden gelen her şeyi yapıyor. bas küfürü dön arkanı git. uyarıyor defalarca. ırkçı olanın yapması gereken aptallığı sözde ırkçı olmayan yapıyor. bir iki örseledin yol ver gitsin. ya da sikleme yani. adamı öldürmeye çalışırken kendisi öldü. tekrar söylüyorum ırkçı olan aptal ama haklı. burda pembe götlük yapanların hepsi aynı şartlarda karşısındakini delik deşik edecektir. kravat takıyor olsanız da hormonlarla hareket eden bir organizmasınız. içgüdüler devreye girdiğinde yapabileceğin bir şey olmaz. ölüm kalım meselesi de doğada saf halde böyle bulunur. şartlar ne olursa olsun, ölmemek için öldürürsün.
  • zamanında türkiyede de yaşanmış hadisedir . hemde bunu gerçekleştiren sivil değil devletin polisi sıfatıyla linç yememek için taşlar sopalar arasında silah kullanan (bkz: ahmet şahbaz) dı. o dönemler bu kadar destekleyici bulamamışdı.katil olmuştu faşist olmuştu ama önemli değildi sonuçta kendi anasını ağlatmamış gerekeni yapmıştı.
  • adamın kafasına kaykayla vurup öldürmeye teşebbüs etmiş ve mermiyi de yemiş. huzur içinde uyusun.
  • video aciklamasinin turkcesini okumaya calisirken icim daraldi amk. hic dil dersi almadiniz mi kuzum? bu arada lincci bir pislik eksilmis olur en fazla dunyadan adam efendi gibi silahini cekip sikmis irz dusmanina.
hesabın var mı? giriş yap