• biz çanakkale’ de 7 düvele karşı savaşmış milletiz.

    kaynak

    ezanlarımızı susturamayacaksınız, bayrağımızı indiremeyeceksiniz,bu millete diz çöktüremeyeceksiniz.

    doğu akdenizin bir damla suyu bizim için vatan toprağı hükmündedir. edirne neyse hakkari neyse doğu akdenizde bizim için vatan toprağıdır.

    türkiye cumhuriyeti devleti çat kapı devleti değil ordusu ve savaşma yeteneği olan halkıyla topyekün mücadelede almanında ingilizinde içinden geçer. biraz kendinize güvenin.

    hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır ve satıh bütün vatandır.
  • (bkz: uçak gemisi)
  • abd’yi karşımıza almasaydık daha iyi olabilirdi.
  • onların deniz üssü varsa bizim de incirlik üssümüz var. ikisi de amerikanın sonuçta mesele buysa.

    ayrıca ha italya limanında durmuş ha yunanistan limanında, adamlar bize buğday tohumu satıyor amk buğday tohumu. yani senin 1.5 tl’ye yediğin ekmeğin buğdayının tohumu amerikadan. savaş gemisini yollamasını mı dert ediniyorsunuz gerçekten ?

    pardon ama alın size derdini sikeyim butonu, kullanın bol bol.

    küfür editi: malum sözlük kitlesi yine şaşırtmıyor ve hakkında bilgisi olmadığı konularda susmak yerine küfür eder.

    arkadaşlar buğdayı komple alıyoruz demedim (ki geçen sene 500 bin ton %0 gümrük vergili ihale açıldı), şu an türkiye’de üretilen 10 üründen neredeyse 7-8’inin tohumu yurt dışından. yerli tarım bitti derken kastedilen budur. öğrenin, araştırın, okuyun.

    kaynak editi: https://www.tarimorman.gov.tr/…ar_parasal_deger.pdf

    buyrun size kaynak. tahıl ambarı olan ülkenin tonlarca tohumu yıllarca nasıl satın aldığı ortada. tek mesele buğdaysa o da listede. ha unutmadan, türkiye’de herhangi bir kurumun açıkladığı verilere güvenme durumunu da sizlere bırakıyorum.
  • biz nasıl oluyor da her seferinde herkesi karşımıza almayı başarıyoruz. yorumsuz.

    t: abd'nin yunanistan'a uçak gemisi yollaması olayı.
    edit: amerika'nın yunanistan yerine bizi seçmesi için kendilerine sezen aksu'dan cover'ı şahsıma ait olan onu alma beni al şarkısını hediye ediyorum.

    böyle de nispet olmaz ki, seni gidi zalim amerika
    zorla da kısmet olmaz ki, seni gidi hain amerika

    bize ne, bize ne, bize ne
    bizi al, bizi al, yunanistan'ı alma
    bize ne, bize ne, bize ne
    bizi al, bizi al, yunanistan'ı alma
  • abd'yi karşımıza aldıysak arkamızı dönelim, a haber'de "abd arkamızda" der hüloğğ çekeriz. üstüne bir de damat bakanımız "ekonomi çokomel oldu" derse değmeyin keyfimize.
  • analarının nikahına kadar yolu var. isterse tüm denizi donanması ile doldursun, ne yapacak bizi mi vuracak? yunan, ayazda kalmış bekçi gibi kaldı ortada.
  • elalemin orospusu olursan böyle olur..
  • korkmayın lan. korkan varsa yurt dışına gitsin. kalanlar savaşırız.
  • gotunuzden habee uydurmayin. dis basini takip edin biraz. bu gemi abd'nin afrika misyonlugudur. yunanistan buyk elcisi yunanlara sirinlik icin, sadece yunanistanda gorusuruz gibi bir twit atmistir hepsi bu. abd resmi olarak yunanistana destek aciklamamakla birlikte yunan fransiz ortak tatbikatina karsi aciklamada bulunmustur. abd bu durumda hala sessizligini koruyor acikcasi. bugun dendias da pompeiden istedigini alamadi.
hesabın var mı? giriş yap