• klasik bi vahhabi. bence de sözü uzatmaya gerek yok. amma velakin, abdülaziz bayındır ve süleymaniye vakfı buna çok mu uzak? ya da sözde-bilimsel çerçeveden paleontolojinin doğal seçilimi ve evrimcileri yanlışladığını söyleyen fethullah gülen? bediüzzaman'dan kozmoloji patlatan sızıntı çevresi? paralel evrenler görüşünün metafizik olduğunda ısrar eden taslayan adam?
  • `gezegenlere gitmenin mümkün ve dünyanın sabit güneşin ise hareket ettiğine dair ilmi ve nakli deliller` kitabını yazan adam. aha şu :http://i.alalam.ir/…_635581300032047679_25f_4x3.jpg
    dünya'nın yuvarlak oluşuna ve dönüşüne inananların kafir ve mürted olduğuna fetva veren arabistan'ın diyanet işleri eski başkanı. dünyayı yuvarlak ve hareketli bilenlerin tövbe etmemesi halinde mürted kabul edilerek öldürülmesinin vacip olduğuna, kanlarının ve mallarının helal olduğuna fetva veriyor.
    şöyle diyor hortlayasıca:
    eğer ileri sürdükleri gibi dünya dönüyor olsaydı, ülkeler, dağlar,ağaçlar , denizler bir kararda kalmazdı. insanlar batıdaki ülkeleri doğuda, doğudaki ülkeleri batıda görecek. kıblenin yeri sürekli değişecek ve kıblenin bir kararı kalmayacak." fakat sözü uzatmak istemiyor ölüyor.
    geride bıraktığı ulema tayfası bayrağı devralıyor.

    hayat zor, zor olmasına da böyleleri yüzünden müslümanlara daha zor!
  • yaşasaydı türkiye'de diyanetin başına geçebilirdi.
    böyle adamlara ihtiyacımız var. cünyır vahhaplarla olmaz !
hesabın var mı? giriş yap