• babamda böyle alkol aldığında tatlı tatlı bir şeyler anlatırdı. 1:45 den itibaren dayının tavırları aynı sarhoş muhabbeti gibi. o kaş kaldırma ağız yamultma karşısındakinin en ufak sözünde heeeee hoooow demeler kafa sallamalar falan. hadi ateizler bunuda açıklasın azizim.
  • yalnız ben azrail'de mesai kavramına takıldım. adam baya memurmuş mîrim.
  • anlatan adam zaten bunlarla dalga geçen ve onaylamayan bir adammış. boşuna lince uğramasın.
  • daha vahim olan konu ise kj'de yer almaktadır.

    " allah emekliliğe ayrılmıştır" yazmışlar lan. sıyırdınız mı siz, bu nasıl cümledir !!

    devam ediyorum, abdulkadir geylani azrail'in sepetinden yani ölüm meleğinin elinden, o gün aldığı ruhları kurtarıp etrafa saçıyor, o ruhlar gidip sahibini buluyor. yani bu geylani denen adam ölü diriltiyor !

    sonrası da şirk'in zirvelerinde dolanıyor. azrail " ağlayarak" allah'ın huzuruna çıkıyor, geylani denen adamın yaptıklarını anlatıyor, allah diyor ki bunun üzerine " onun hatırı çok büyüktür, ben ona bir şey demem !"

    lan oğlum manyak mısınız siz. yaratıcı birinin canını alması için melek gönderiyor, kullarından biri meleği dövüp ölüleri canlandırıyor, yaratıcı da olur öyle çok hatırlı kişidir diyor ! nereden baksan sapkınlık, nereden baksan şirk.

    yahu siz islam dininin ceza kurallarından haberdar değilsiniz galiba. dinden çıkana ve yaratıcıyla dalga geçene ne tip bir ceza uygun bulunduğunu şeyhinize bir sorun.
  • iyi gene anlayışlı davranmış. istese daha beterini de yapabilirdi. (ağzımı bozmuyayım şimdi)

    abdulkadir geylani hazretleri diyorsunuz boru mu bu? allaha eş, yer yer daha bile üstündür, azrail kim oluyor.
  • hikayeyi (şirk koşmayı) dinlerken aklıma "dedemle atatürk aynı tavada yumurtaya ekmek banmışlar." hikayesi geldi birden. hüzünlendim... iki hikaye de yalan . ama birisi şirk koşuyor. diğeri makara diyelim geyik diyelim ama diğerine ne diyelim? nasıl bir kültürle yoğurulmuşsa bu vatandaş tutmuşlar televizyon kanalına dahi çıkarmışlar.
  • koskoca kutbü'l-aktab ile ,bu soytarıların lafına inanıp, dalga geçmeyin !!!

    olmayan olaydır.
  • ve bizim ülkede esrar serbest değil.
  • imanın şartlarından birisi de meleklere iman olduğu için, müslüman birisinin dile bile getirmemesi gereken iddiadır.
hesabın var mı? giriş yap