• abdulkadir selvi'nin hakli argumanlara sahip oldugu tartismadir. adam akp olmadan once de ayni cizgide idi simdi de.
    bir okuyucu olarak da, bence bir gazeteci siyasilere yakin olabilir. koray caliskan bugun tarafsizim der ama adam chp'li. (sorun degil, tek sorun, yazar ben su siyasi gorustenim benim yazilarimi ona gore okuyun demeli. durust olmali. tarafsizim diyebiliyorsa da gercekten tum siyasilere tarafsiz olmali)
    abdulkadir selvi eskiden bugune ayni goruste, siyasilere yalakalik yapmak icin de dun onu deyip bugun tam tersini savunmuyor.

    yigit bulut gibi bir dun oyle bugun boyle diyen bir adam neden danisman oldu ? benim merakla cevabini aradigim soru bu.
  • elif çakır araya bodoslama girerek tarafını belli etmiştir.

    tayyip koş yiğit'i dövüyorlar.
  • hani iti ite kirdirmak diye bisey var ya, heh iste, bu tam da oyle biseydir.

    diger taraftan gectigimiz gunlerde bu jolelinin dalastigi bir isim daha vardi, hatirlarsiniz. evet evet, babacan olan. o zaman da hepimiz ellerimizi ovusturup gevrek gevrek gulmustuk. olayi da hatirlamak gerekirse, bankasya'nin ziraat bankasi tarafindan satin alimasi meselesi. bakan, banka icin gorusuyoruz diyor, joleli bakana yardiriyor. tam da secim oncesinde... sonrasinda isin asli anlasilmisti, bu cakallar su bulandiriyordu. zira, o donem ilgili bankanin yabanci bir firmaya satis gorusmeleri yapiliyordu ve bu ikilinin kapismalari (spekulasyon) sonrasi bankanin satis sureci boka sarmisti...

    dolayisiyla, isin icinde bu sark kurnazlari varsa mutlaka arkasinda baska bisey daha vardir diye dusunmekten de kendimi alamadigim kapismadir
  • olayi hic bilmiyorum ama yigit bulut'a 1.02 , selvi'ye ise 3 oran veriyorum. selvi daha eski ama cumhurbaskani yigit'e daha yakin ve selvi'nin hayrunnisa gul'den yedigi ayar parti tabaninda unutulmamistir. son tahlilde yigit bulut bas danisman selvi ise partiden ayri tarafsiz(?) bir gazetecidir. sirf bu yuzden bile yigit alir.
  • yanlis karakterdeki bir adamla karaktersiz bir adamin kavgasi. karaktersiz kaybeder.
  • abdulkadir selvi'ye karakter tahlili yapmaya calisanlarin hakkinda yorumda bulundugu karsilastirma.

    iki entry ustte linki verilmis, selvi, prensiplerini, mesleki ilkelerini, goruslerini siralamis. (begenirsiniz, begenmezsiniz ama adam ben su ilkelerle, su sartlarla meslegimi icra ediyorum diyor. acik acik konumunu belli ediyor. evet hukumet yandasi oldugunu kabul ediyor selvi, ama koray caliskan gibi chp myk uyesi olmak icin yazilar dosenip, sonra da ben tarafsizim demiyor. okurken ona gore oku)

    selvi'nin yazisinda da belirttigi gibi, kotu gunde de, iyi gunde de kendisi ilkeleri ile devam etmis, basina bela geldi ise, ilkelerim yuzunden cekerim demis).

    yigit bulut ise gunun adami, bugun onu diyen, yarin sunu diyen, piyasa deyimi ile borsa speki (spekulatoru) gibi bir tip. yazilarini okuyun, ayni seyleri, buyuk turkiye, osmanli tarihinde ekonomi soyle tutsak edildi, aman lobiler vb. diye tekrar eden bir kisi. gunun adami, her zaman gucun yaninda olan kisi.
  • bugüne ait yazısıyla birlikte abdulkadir selvi'nin yiğit bulut'a küsküyü verdiğini anladığımız didişme.

    adam 29 yıldır bilfiil siyasal islâmcı modunda takılıyorken yiğit bulut'un hızlı yükselişi can sıkmış da olabilir. yalnız abdül efendi 29 yıldır demek ki iyi yalaklanmamışsın. bin bilsen de bir bilene sor demişler. sen yine de yiğit bulut'a bir sor bakayım. nasıl yalamış da buralara gelebilmiş? ben de senin kadar merak ediyorum.
  • - durun siz kalleşsiniz.
  • önce ışid ve pkk şimdi de bulut ve selvi. türkiye nin geleceği artık daha parlak.
  • kapışmış iki ak partili. ben abulkadir selviyi tutarım illa birini tutacaksam, yiğit bulut un ekonomiyle ilgili bir bakanlığı kapmak için yapmayacağı yok gibi geliyor bana, çok yapmacık ve hırslı biri tehlikelidir. diğer taraftab bu platformda yiğit bulutu savunmuşluğum da vardır.
hesabın var mı? giriş yap