• "... fatih terim, her sene bunu yapar. hayali bir düşman koyar ortaya sonra da onunla savaştığını anlatır" diyerek yargı dağıttığı yorumdur.

    popülist vs çok da önemli değil göte göt demiş adam.

    "ilk hafta babel atılmadı, ikinci hafta konya lehine bir penaltı çalınmadı son maçta kayseri 3 kırmızı gördü. fatih terim organize kötülük diyor, be adam hangi kötülük?"

    youtube linki

    dip not: "mahallede devamlı kavga çıkaran çocuk tabi ki fazla ceza alacak.

    twitter kullanıcısı bir arkadaşın yorumunu da buraya bırakıyorum: "suçta tekerrür hükümleri uygulanan mahkum, cezasını “mükerrirlere özgü infaz rejimi” çerçevesinde infaz eder. tekerrür, hükümlünün 2. kere suç işlemesi nedeniyle, ilk kez suç işleyen bir kişiye göre daha ağır bir yaptırım sistemiyle karşılaşması için tck md.58’de düzenlenmiştir"

    organize kötülükle ilgili genel kanı: "nihat özdemir, ali koç ve diğer yöneticiler" falanmış.

    o zaman başkanınız tam kadro tff'yi neden tebrik için ziyaret etti tam kadro tff çıkarması

    fatih terim, henüz mhk başkanlığı açıklanmayan zekeriya alp'le yediği yemekler hangi kötülüğe giriyor erman toroğlu, zekeriya alp ve kabadayı terim yemekli örgüt

    gs'li arkadaşlar, gs bu ligin lokomotiflerinden biridir, ama şu kabadayı serseriyi burada savunuyor olabilmeniz gerçekten sizler adına üzülmemize sebep oluyor.

    bir de bonus vereyim; fatih terim'in oyunculuğundan bu güne, hakem tokatlaması, oyuncu kafalaması, meyhane basması hepsi bu linkteki floodda var. misal bu adam evinizi tutacak olsa vermez, bakkal olsa alış veriş yapmaz, tuvaleti olsa sıçmazsınız. adana kabadayısı geniş özet

    10 ayda 17 maç cezaymış.
    rakibe yumruk atma teşebbüsü
    yardımcısıyla fiziki müdahale ve tahrik
    hakaret, tehdit ve sportmenliğe aykırı açıklamalar (1 sezonda 4 defa)

    bu tatlı su çocukları sosyal medyada "kadına şiddete hayır, dolmuşçuya ölüm, silivri soğuktur" esprisi yapan tipler. sonra ülke neden gelişmiyor diye ağlıyorlar bir de, kendine baksana sen önce. kabadayının birini babandan çok savunuyorsun.

    azıcık insafa gelin.
  • fatih terim’in saha dışı ortamı nasıl lehine yönettiği herkesi emrinde oyuncak ettiğini artık millet çözdü.*

    bakalım bu ali cengiz oyunlarını bu tiyatroları daha ne kadar sürdürebilecekler?
  • fatih terim ve galatasaray gerçeklerini delikanlı gibi konuşan ender spor adamlarından biridir.
    her sene aynı terim tiyatrosu izlemekten bıktık.
    edit: düzeltme.
  • hayatlarında şu aşağıdakilerden sadece 1 tek olay,

    sergen' in frikiğine, vanspor' lu oyuncunun smaç attığı, kafa seviyesinden 1 metre yukarıda smaçladığı ve devam denen pozisyon,

    hakemden yediği golle 1-0 yenilmek.

    11 puan önde çıkılan samsunspor maçında yan bakana bile kırmızı kart verilen samsunspor maçı,

    (bkz: ayhan akman'a yapılan efsane faul)

    başlarına gelse, ne deseler hakları diyeceğim. yok arkadaş yok. galatasaray' ın gerçekten doğrandığı... ama kritik virajlarda, öyle kolpa maçlarda falan değil.... bir tek maç hatırlamıyorum. ama ben yukarıdakiler gibi onlarca sayarım.

    ama hiç de sesleri kesilmez ne hikmetse. duyan da, 5 senede bir şampiyon oluyorlar zanneder. hak yiyenin, ah alanın 2 dünyada yüzü gülmesin. bu kadar net.

    efsane yorumdur.
  • aynen dostum baya hayali. adam nefes alsa maçtan men cezası alacak. silahım olsa hakemi vururdum diyen 11 gün hak mahrumiyeti, rakip takım futbolcusunu tartaklayana 1 mac ceza veriliyor. hakeme o.... çocuğu diyen ise milli takım teknik direktörlüğü ile ödüllendiriliyor.
  • (bkz: andrea pirlo)
    'ı think therefore ı play' kitabından alıntılar

    "fatih oldukça dikkat çekici ve kurallara alerjisi varmış gibi görünen garip bir insandı. daha en başından milan'da uzun süre görev yapamayacağı oldukça belliydi ve kısa bir süre sonra da kovuldu."

    "terim milan'dan önce canının istediği her şeyi yapabildiği, daha düşük profilli takımlarda görev almıştı ama burası milan'dı. burada bazı hareketlerin tolere edilmeyeceğini herkes bilirdi..."

    "ancak şaka bir yana, terim'in taktik bilgisinin yetersizliğini ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ümit etmek olduğunu anlamamız çok uzun sürmedi... belki böyle bir plan başka yerlerde işliyor olabilirdi ama milan'da işlemezdi. işlemedi zaten, milan'da uzun süreli görev alabilmek için bundan daha fazlasına ihtiyaç vardı.""
  • kendisinin konuştuklarına ahmet çakar çok da yerinde cevaplar vererek alt etmiştir. eğriyi doğruyu değil fener yanlısı olarak programa katılarak konuşma yapan abdulkerim yılmaz'ın tek amacı galatasaraya ateş etmekti.

    galatasaray yönetimi abdulkerim yılmaz denilen fener temsilcisinin söylemleri gibi bir tavır sergilememiştir. aksine kendileri ile uğraşan klüp/algıcı şahıslara yönelik açıklama yapmıştır.

    başkan mustafa cengiz gerekeni daha net ifade ederek zaten neyin ne olduğunu söyledi. "elinden geleni ardına koymasınlar" diyerek noktayı da koydu.

    ayrıca fatih terim'in açıklamaları mhk veya tff'ye isabet eden açıklama değildir. buradan kendine pay çıkaran mhk ve tff'nin 19.05 paylaşımı ve ümit davala'ya verilen 19.500 tl'lik ceza alenen kasıttır. kınanmalı ve karar bozulmalıdır.
  • https://youtu.be/f0cycsi7a7q?t=1335

    galatasaraylı arkadaşların kesinlikle işine gelmeyecek konuşmadır. çünkü her bir kelimesi doğrudur.

    adam özetle diyor ki; fatih terim her sene olduğu gibi aleyhine hakem hatası olmamasına rağmen kötü başladığı için başarısızlığı kendi sırtından başkalarına bindirmeye çalışıyor. 20 senedir olduğu gibi. bunun sonucunda da yine hakemleri kendi tarafına çekerek başarıya ulaşmaya çalışacak.

    bu sefer kimse yemiyor abdülkerim abi için rahat olsun. tüm türkiye hatta galatasaraylı objektif taraftarlar bile her şeyin farkında. bu sefer yemezler. bitti bu iş.

    (bkz: curtains finally closing)
  • adamın tek taktiği gaz vermek. abdulkerim durmaz gayet mantıklı bir yorum yapmış. baktı taktik veren rakip var karşısında gazı açması gerekiyor ve açtı. 3 maçta gs aleyhinde hata yokken niye örgüt mörgüt muhabbeti yapıyor? mantıklı bir tane açıklaması var mı? var işte onu da abdulkerim durmaz yaptı işte.
hesabın var mı? giriş yap