• 2018-2019 bahar yarıyılında ahbvühf dekan yardımcılığı yapmakta olup acı bir tecrübe ile sorulara nasıl cevap vermem gerektiğini şahsıma ve pek çok arkadaşa öğreten saygıdeğer hocamızdır. kendisine minnet borçlu olduğum kanaatindeyim.

    kendilerini,

    " +is it okey?
    +yes. " şeklinde kendi kendini cevaplaması ile hatırlayacağım hocadır.
  • hacı bayram veli üniversitesi hukuk fakültesinde dekan yardımcısıdır. aynı zamanda bir erzurumlu olarak hemşehrimdir. bazı kıskançlık krizi geçiren ergenleri saymazsak herkesin sempati duyduğunu düşünüyorum.

    dersleri eğlenceli geçer kolay kolay sıkılmazsınız. öğrenci dostudur yanına gidip konuşurken tedirgin olmayacağınız nadir hocalardandır. sınavlarından iyi not almak için çok emek göstermeniz gerekiyor ama derste anlattığı dışında bir şey sormuyor ve fazlasıyla hakediyor o emeği görmeyi.

    inşallah kendisini çok daha iyi yerlerde görürüz. eğer buraları okuyorsanız her ne kadar haddime olduğunu düşünmesem de sizi tebrik ediyorum hocam.
  • eski adı "gazi" yeni adı hacı bayram veli üniversitesi hukuk fakültesinde dersime girmiş doçent doktor unvanlı hocamdır. donanımlı, öğrenci dostu ve sempatiktir canım hocam
  • türk aile hukuku kitabı maalesef yetersiz ve başarısızdır. doktrindeki görüşler aktarılmamıştır, çoğu maddede açıklama dahi yapılmamış , kanun maddeleri yazılıp geçilmiştir. tartışmalar ve örnekler neredeyse hiç yoktur. hocam keşke mevzuat çıkarsaymış, en azından çalışmayla ulaşılmak istenen amaca erişirmiş.

    umarım sonraki baskılarda kitabı genişletir, bu haliyle lisans değil, başka bölümden hukuk dersleri alanlar için bile yetersiz maalesef.
hesabın var mı? giriş yap