• samanyolu tv hafta sonu ana haber bültenini sunan spiker. kastamonuludur.

    ramazan aylarında, almanya'dan, hollanda'ya, belçikya vs.. norveç'e ve daha sonra da isveç'e kadar uzanıp, orada yaşayan müslümanların iftar vaktinde yaşadığı duygu ve heyecanları ekranlara getirir.

    http://ailem.zaman.com.tr/?hn=3535

    geçen ramazan ayında, amerika'da yaşayan müslümanların ramazan ayında yaşadıkları sevinç ve heyecanları ekrana taşımıştır.ayrıca; o süreç içinde, fethullah gülen hocaefendi ile roportaj gerçekleştirmiştir.
  • bugün katıldığı erkan tan'la başkentten programındaki konuşmalarını izlerken kendisini özel yetkili savcı sandığım gazeteci.
  • ergenekon davası'nı milli iradeye sahip çıkılması olarak yorumlamaktadır an itibariyle.
  • bizlere kisinin belli bir insana, bir dusunceye ve tabii bir inanca tutkuyla sarildiginda nasil tepki verdigini, birbiri ile tamamen alakasiz konulari yine birbiri ile karistirarak konustugunu gosteren ayni zamanda kendi inandigi dusunce disinda baska dusuncelerin varligini kabul etmeyen insan tipini gosterendir.
  • az önce cnn türk'te, "devlet içinde herkes, kendince bir dünya görüşüne sahip olabilir ve kendisini belli bir görüşe, zümreye ye da cemaate yakın görebilir. bu onların tasfiyesini gerektimez" diyen gazeteci:

    peki o zaman: "ne istediniz de vermedik", "emniyeti de size verdik" gibi cümleleri kuranlar ne demek istiyor. şunu demek istiyor abdullah'cığım:
    bir mevkiye gelmekte liyakat değil o cemaate bağlılık hakim oldu 11 yıl boyunca. atama ve terfi bekleyen pek çok pırıl pırıl insanın ayağı kaydırılıp yerine kayırma yöntemi ile cemaate yakın kişiler getirildi. zaten cemaatin bütün stratejisi de bunun üzerine kuruldu. bu türkiye üzerinde uygulanan toplum mühendisliğinin en önemli ayağını oluşturdu. bu insanların her biri birer hücre gibi çalıştılar ve o toplum mühendisliği projesi için çalıştılar.

    bu yüzden oradaki varlıkları senin gösterme çabası içinde olduğun gibi masum değil. yemedik yemiyoruz.
  • çok nezih ve sabırlı bir kişiliğe sahip olduğuna şahit olduğum gazeteci.
  • "ne diyon lan sen değişik!" tadında bir çıkış yapsaydı canlı yayında kendisi halk kahramanı olabilirdi. ama kendisi sessiz kalarak sadece "keşke bağlanmasaydınız" şeklinde sitem etmiş, efendi duruş sergilemiştir.

    tanım: kendisine çok ayıp edilmiş sunucudur.
  • hafiften sicmakla mesgul su anda.

    salim sen resmen cemaatin de en az hukumet kadar ikiyuzlu ve cikarci ve kendini dusunen bir yapi oldugunu adamin yuzune vuruyor.
  • salim sen'den laf ustune laf yedi. bu arkadasin cemaatci oldugunu surdan anladim, daha once yapilan hukuksuzluklarda hic sesi cikmiyordu bu ve bunun gibi arkadaslarin. hic ekranda 'hakliyi savunmak bir kisiye bile kaldiysa hak savunulur' filan diye sovalyelik yapmiyordu. cyd sabaha karsi aranirken, insanlar evlerinde sabah bes baskinlarinda alinirken bu kadar sesi cikmiyordu bu arkadaslarin. adalet hak hukuk kendi kuyruklarina basinca mi hakliyi savunmak akillarina geldi?

    hak, hukuk, adalet filan bi tarafa birakican. ya da delikanli gibi cikica bak aslanlar gibi 'sictik. pismaniz. bizim de hakkimizi savunun. buna ihtiyacimiz var' diycen. yoksa fos.
hesabın var mı? giriş yap