• sözlüğün en muhteşem 2. nicki. yazarı tanımıyorum ama nicki çok sevdim. adeta bir nuri bilge ceylan karakteri için söylenmiş. asdfghjkl
  • dişi değilse felaket bir meriç yakaladım amk... yukarıdan aşağı meriç hem de...
    hayır hem aldatmak öyle iğrenç, yok sadakat önemli, sonra girdiğin entrye bak
    (bkz: #79593173)

    arkadaş ne yani zina yapmayan insan ot gibi yaşayan insan mı?:) az tutarlı ol az...
  • saglam bir meric / kezban. "leeegeebeetee" diye bagiran şorololarin daimi destekcisi. kadinlari yeren insanlarin kotu tecrubelerinin masturbasyondan kaynakli oldugunu dusunen bir gerizekali. yazdiklarina bakilirsa buyuk resmi gorebilen ender insanlardan. bu tarz tipleri bilirsiniz... hosuna gitmeyen fikre sahip herkes ahmak,dusunemeyen, vasifsiz kisilerdir onlar icin. hayasiz ve ahlaksiz kadin davranislarini hatta cinsiyet ayirmadan insan davranislarini sacma sapan hakli nedenleriyle mesru kilmaya calisan "susarmisin kiz agliyoooo su aaan" tiplerden. bunlarin erkek versiyonlari da "ortmenim mehmet, berna'yi aglaatttiia...." diyen tiplerden. bilirsiniz bunlari... 300 yil once kilictan gecirilecek veya toplumdan dislanacak zayif halka bugun "esit haklar" dolayisiyla ipneligini, fahiseligini kullanarak dikkat cekmeye calisiyor.
  • sözlükteki; kadın düşmanı, ezik, sosyal anlamda sorunlu bazı "erkek" hemcinslerimle çok güzel taştaş geçen, klavyesi maharetli yazardır.

    entry'lerinin amacı; başarısız ve ezik hayatlarında ellerindeki tek üstünlüğü erkeklikleri olan, erkek olmaktan başka övünebileceği hiçbir şeye sahip olamamış, dolayısıyla toplumun yüzde 50'sinden (kadınlar) otomatik olarak üstün olabilme gücüne sahip olmak isteyen çomarların ne kadar sığ olduklarını yüzlerine vurmaktır.

    sığ bir çomarsanız entryleri size ayna görevi görür. değilseniz okur ve gülersiniz.

    (bkz: bazı yazarların geyleştirici etkisi)

    ek: evet seks yapmayan yetişkin bir insan ot gibi yaşıyordur. zina afganistanda olur, sonrasında da taşlanarak recm edilirsiniz.
  • 21. yüzyılın getirdiği en büyük lanet olan sjw'lerin bir ferdi. ciddiye almayın.
  • anasının guzusu incel'lere hiç acımıyor bu hacı dayı. iki kelime evrimsel psikoloji okuyup, sonra ağzına sjw diye bir laf pelesenk edip, red pill mgtow falan diye amsalaklıklarına kılıf bulan bu pısırık osbirci tiplere ayarın kralını veriyor iyi gülüyorum okurken.
  • bu yazara ve bu yazarın kaliteli entryler yazdığını düşünenlere öyle üzülüyorum ki. insan kendisini bu kadar mı bilmez. bir de amsalaklık falan diye çirkefleşmiş, paranı biriktirip ayna al, az bak da gör nesin ne değilsin.

    edit: yememiş içmemiş ağlayarak gelip nick altıma kusmuş. bana yazdıklarından okuma ve anlama konusunda aşması gereken ciddi engeller olduğunu anlıyorum. "45 yaşında cinsiyetçi, aktroll ve incel" demiş, özelikle aktroll demesi iyiymiş, bu yaşa iyi gelmiş. cinsiyetçi hiç olmadım ama zavallı bir swj olmaktansa cinsiyetçi olarak yaftalanmak daha iyidir. bir de incel ne demek bilmiyorum. herhalde kendi babasından gördüğü bir şey.
  • mütemadiyen zırvalayan
  • amcılıkta yüksek lisans yaparak kendini kanıtlamıştır. her karılarla alakalı başlıkta gelip altına "ben dahil bütün erkekler sub-humandır"
    diyecek yakında.
  • kiz kankasigillerden bir yazar tadi veriyor.

    ama uslübu düzgün. mesaj alimini kapatma kardesim, tartisalim, geliselim.

    amigdalamizi oksa biraz.
hesabın var mı? giriş yap