• aktroll mesaisi bayağı sağlam bugün maşallah. biri başlık açıyor, diğeri hemen destekliyor. sefer görev emri mi çıktı lan?
  • yazık lan herifler milyonları istiflemiş bunlar üç kuruşa avukatlığını yapıyor. trol kardeşim hakkını yedirme grev yap gerekirse, devran değişse kaçacaklar bütün hazırlıklar tamam, sen burada hesap vereceksin.
    troll de olsa emekçi her yerde emekçi.
    argümanın gerizekalıca ama bugün sana kızamıyorum sen de haklısın.
  • abd ermeni olaylarını üst seviyede hiçbir zaman soykırım olarak nitelendirmemiştir zira türkiye onlar için değerli bir müteffiktir. dolayısıyla başlık baştan yanlış.
  • bu olayı abd'ye güvenmek olarak niteleyip argumentum ad hominemin dibine vuran insanları anlamak sanırsam şu zamanlarda yapmaya çalıştığım en zor şeylerden biri.

    ortada bizim yargılamalarımıza nazaran bağımsız ve tarafsız, herkese açık bir yargılama var bunu hangi akla selim bir insan abd'ye güvenmek olarak düşünebilir ve bunu hangi mantıkla sözde ermeni soykırımı ile bir tutabilir. bunun adı bilerek ve isteyerek kavramları karıştırıp insanları manipüle etmeye çalışmaktır.

    hayır çok ağır konuşacağım ama değmezsiniz...
  • o cevap verdiğin arkadaş senin bu kadar hödükçe bir cümle kuramayacağını düşündüğü için bakakalmıştır sana zira bu olaydan sonra seninle herhangi bir konuda bir daha tartışacağını sanmıyorum.
    hukuk denen olgu senin ülkende yıllardır iktidarlar eliyle tecavüze uğruyor olabilir. ama trump'ın müslümanları ülkeye almama (faşist) yasasını tanımayan mahkemeler ( bölge mahkemeleri) en azından senin yargından daha cesurdur.
hesabın var mı? giriş yap