• canım ciğerim, kardeşim. hoş gelmiş. çok beklemişti. nickinin müsebbibi olmaktan gurur duyduğumuda söylemem gerek.
  • yeni bir yazar, hoş gelmiş. evet bu girizgahi yaptıktan sonra çetemizin yeni üyesine sözlük dünyasında başarılar diliyorum. sözlüğün sevilen yazarlarindan olacağına şüphem yok.
  • hemen hemen her gün sabahın ilk günaydınını, gecenin ilk iyi geceler temennisini o yazar bana. çok kahrımı çekmiştir, feci ayarlar yemiştir. sesini çıkarmaz çoğu zaman. yedi yıl oldu dile kolay! o kardeş ben abla oldum. saygıda kusur etmedi, sevgide kusur etmemeye çalıştım. bazen küstük, bazen barıştık, zaman zaman çok gıcık biri olduğumu iddia etti. (ne gıcıklığımı gördüyse artık) iyi insandır, yardımseverdir, ailesi ve sevdikleri her şeyidir. güzel bir yazar olacak kesinlikle. tam bir film aşığı, bol bol film entrysi girecektir. hadi bakalım meydan senin. geç geldin ama hoş geldin. nickin ile yaşa ve beni hatırla nickini kullandığın sürece. (bu nickteki abla ben oluyorum da övünmek gibi olmasın.)
  • sanat tarihi okudukta ne oldu'ya ithafen;

    teşekkür ederim, hoşbuldum.çetenizin yeni üyesi olmaktanda ayrıca mutlu oldum :) yazar olduysam siz tecrübeli yazar büyüklerimin sayesindedir ;)

    sabahları mantar çorbası içen kız'a ithafen;

    çorbacı benden kurtulacağınımı sandın :) burda da sizi takipteyim ne yazışıyonuz napıyonuz diyerekten.teşekkür ederim, sağolasın :)

    veeeeeee tabiki çölde kutup ayısı gören bahtsız bedevi'ye ithafen;

    can ;) sayende tanıştığım sözlükte sabır dileye dileye yazar oldum sonunda..nickimin müsebbibi :) şakır şakır yazıyorumda sana gelince niye tıkanıyorum onu anlamıyorum :) övgü dolu sözlerin için teşekkür ederim.sağolasın var olasın.9`:7 değil 9 yıl oldu ;)`yıldır hayatımdasın ve daha nice seneler benimle olasın.iyi günümde kötü günümde var olduğun için sana minnettarım.gıcıksın evet bilen bilir bence :) gönlü yüce insan ne kusur ettiysem affettin.çok şey öğrendim senden ve daha neler öğreneceğim kimbilir.haydi bakalım ben geldim artık çetenize hayırlı olsun :)
  • sabahın ilk günaydını, gün içinin ilk "ne yapıyorsun"u, gecenin de "kiminle konuşuyorsun"u kendisinden gelir. dönüp bakıyorum da yıllar olmuş sahiden biz tanışalı. zaman çok acımasız oluyor bazen. çocuklar büyümüş, gelen gitmiş, giden gelmemiş ve biz hâlâ beklemekteyiz umutlu yarınları. umuda dair ne çok cümle kurduk geçen zamanda. olan var, olmayan var. ömür varsa, görecek daha çok şey var. cümle dedim de "aynı anda aynı cümleleri kurduğum" ilk birkaç kişiden biridir. aynı şarkıları dinlemişizdir, kabe'de adıma dualar etmiştir. onun iyiliği için habersiz dualar etmişimdir. sinirlerimi ve sınırlarımı zorladığı olmuştur, küsmekten ziyade ağır tepkiler vermişimdir. acayip korkuyor bu zamanlardan. kaybetme korkusu var, bilirim. anlamıyor hâlâ benim için tüm mevzu frekansı tutturmak, tutmayan kişiyle de işim olmuyor pek.
    34 oldum diye bana yaşlı diyor. yaşlandın dediği yetmiyor, utanmadan bir de "elinden öpüyorum" diyor! artık itiraz etmiyorum, bünyem kendisinin bünyesi kadar gezmeye müsait değil ondan galiba ben yoruluyorum. her hafta bir yere gidiyor. (laf soktum, bak işte insan yaşlanınca çenesine de vuruyor.) tüm sevdiklerini kafasına takıyor, yetmiyor çevresinde olanları takıyor, o da yetmiyor geçmişi takıyor. dertlerini dert ediniyor. yapma desem değişmiyor, değişecek ama bir gün biliyorum. değişmeli değil mi bazı şeyler?
    bu hayatta duyguları ile hareket eden bir sürü insan vardır, ben de öyleydim. o da bunlardan biri. çabuk gaza gelen, çabuk sinirlenen ama siniri geçince deli gibi pişman olan birisi aslında. çenesi düşük, fazla meraklı ve haddinden fazla kıskanç. ama ölüyorum deseniz koşacak, param yok deyince parasını (olmasa bile bulup buluşturup) paylaşacak, sabaha kadar dert etmeden sizi dinleyecek, filmlerim bitti deyince yeni filmler indirecek de birisi. (burada mesaj kaygısı güdülmemektedir) (gülücük)
    biz onunla karşılaştığımız zaman benim yaralarım tazeydi. kimseye güvenmedim yıllarca. o ise haşarı bir çocuk gibiydi, olmadık delilikler etti. hangimiz daha çok büyüdük bu süreçte derseniz kesinlikle onun adını söylerim. o büyüdü yaşadıklarıyla ve ben ancak güvenmeyi öğrendim biraz da olsa. (ben büyümeden yaşlanınca durum böyle oldu.) çok kızdırmışlığı oldu, ben sessizce dinledim. ben kızınca konuşmuyorum bunu çok iyi bilir. saygı-sevgi hiç eksik olmadı, abla-kardeş olmak bunu gerektirdi. duvarları yıkmak istedi, o duvarlar çok sağlam kolay değil geçmek, bilirsin. eskiden beri yazdıklarıma şahittir, ilk denemelerimi şiirlerimi okuyan ve geldiğim noktayı hep motive edendir. haftalarca yazdığım yazılarıma (arada ayarlar çekip) yorumlarıyla renk katmıştır, var olsundur. hâlâ minnettarım.
    velhasıl; yolumun iyi ki kesiştiği insanlardan biri olan sevgili küçük kardeşim bugünün anlam ve önemi için buradayız aslında. çok fazla mesaj içermekte olan yazıma son verirken geçeyim mi doğum gününe özel dileklerime. günün dünden de güzel olsun iyi ki doğdun. yüzün hep gülsün, mutluluk ne zaman ihtiyaç duysan yanı başında olsun, elbette yalnız değil sevdiklerinle. güzel bir yaşa yürü huzurla, olmasını istediğin şeylerin gerçekleşmesi duasıyla. içindeki bu deli sevgini diğer yarınla tamamla. nice nice güzel yaşlara.
  • bugün doğumgünü olan tatlı insan. nice nice güzel yıllar ve yaşlar görmen dileğiyle.
    yalnız bana abla demeye devam edersen gördüğün son yaşın olacak haberin olsun *
  • tam depresyona gireceğim sırada beni yolladığı fıstıklarla o cukurdan cekip cıkarmıstır. ozguvenimi yerine getirmistir. whatsappımın tek sahibi iyi ki var iyi bulmus beni. sapsal kız. yirim.
  • sozluk iyi ki var dememe neden olan bi kac kisiden biri hatta birincisi. bana verdiği akillari uygulamasam da sabahtan aksama kadar dertlerimi dinlemesi, hayallerime eslik etmesi, ozguvenimi yerine getirmesi, kendimi tekrar guzel basarili bi kadin olarak hissetmemi sağlamasi ve tabiki bana oğrettiği muhtesem kufurlerle hytmdaki yerini sağlamlastirdi o biraksa ben birakmam.
  • beni aldattığını oğrendiğim sahis. g.tunu keserım. bilir.
  • kimseyi aldatmamıştır aldatmayı hiç sevmez. herkesin yeri ayrıdır. sever sevilir.
hesabın var mı? giriş yap