• bir yerlerden tanıdık ifade:

    (bkz: eşcinsellik/@r7)
    ilk satırlarını alıntılayalım:

    ---alıntı---
    <"hadi ordan ipne" diyerek okumaya ba$layacak ve muhtemelen sonuna kadar da okuyacak sabri gosteremeyecek homofobiklere anlayacaklari dille "azicik beyin sahibi 22 yillik da$ gibi erkegim, $uphen varsa anani veya karde$ini yolla" diyelim ilk satirda>

    bir cinsel tercih, hastalik falan degil. solaklarin "cadi bu!" nidalariyla ate$e atilmadigi bir devirde ya$amadigimizi varsayarak soyluyorum ki cogunlugun yaptigini yapmamak veya benzer ozellikleri gostermemek herhangi bir $ekilde hastalik gostergesi olmayip, ki$i icin e$cinsellik saglik acisindanayni $ekilde kar$i cins ile ya$anan cinsellikten daha tehdit edici degildir (...)
    ...
    ---alıntı---

    şu fikrin modernliğine mükemmelliğine bak yarebbim, o ne erkek egemen toplum eleştirisi, o ne homofobi karşıtlığı, o ne egaliberterlik. canım benim, demokrat ilerici laik erkekim.
  • dip not: soruyu soran gazeteci kadındır. (benim gibi yani gazeteci olan kadınlar da var çok ilginçtir!)

    ibrahimovic'e karşılık olarak da tamam gelirim şeklinde laubali bir cevap vermiştir. ibrahimovic bu cevaptan sonra ablanı da getir teklifini yapmıştır.

    bu konu bizim için haber değeri taşıyor mu diye sorar bir başka gazeteci;
    mimiwonka: akşam maç esnasında araya bir yere sıkıştırılabilir belki ama ekşisözlük yeteri kadar geyiğini çevirdi uzatmaya gerek yok.
  • zamaninda ronaldo'ya bakisi! ile akillara kazinmis birinin beyanatidir;

    http://www.youtube.com/watch?v=fhydo2wp-s4
hesabın var mı? giriş yap