• ahmet şerif izgören tarafından kurulmuş, ağırlıklı olarak kendini geliştirme ve iş yönetimi ile ilgili kitaplar yayınlayan kuruluş. aynı zamanda danışmanlık ve stratejik planlama ile ilgili seminer ve derslerde veriyorlar.
  • az kullanilmi$ yolda yedinci yilini tamamlamaya hazirlanan firma.
    http://www.academy.gen.tr/
  • pazarlama taktikleri ve satış stratejileri kursunda hem eğlendiğim, hem öğrendiğim, son derece yetenekli ve işinin ehli danışman ve hocaları bulunduran oluşum. ahmet serif izgoren ve hakan akın ortaklığında kurulmuştur. ankara'da ki en iyi dış ticaret eğitimi burada verilmektedir. son zamanlarda kayseri şehrindeki endüstriyel gelişime bağlı olarak bu şehirde kosgeb bünyesinde dış ticaret ve pazarlama eğitimleri vermektedirler
  • çok fazla taklidi ortaya çikan ismini izgören&akin olarak degisecek egitim kurumu. bireysel ve kurumsal egitimleri o konudaki uzmanlari kadrosuna katarak veren kurum.
  • 100’e yakın eğitimcisi ile koç’tan sabancı’ya kadar yüzlerce firmayı eğiten ahmet şerif izgören tarafından kurulan akademi.
    halen kaplumbağa hızında ilerlemeleri müteessir edici. koşmaları gerekirken bu durumda olmalarının sebebini düşünmeliler.
    aldığım eğitimlerinde, milli eğitim hayatım boyunca* alamadığım keyfi ve lezzeti aldım. koca koca insanları çocuksulaştırıyorlar adeta.
hesabın var mı? giriş yap