• verimli ders calisma,stresle basetme yollari ve benzeri konularda cesitli calismalari bulunan psikolog.ayrica sporcu psikolojiisiyle de ilgilenmektedir.
  • (bkz: zuhal baltas)
  • a milli futbol takımımızın psikolojik danışmanlığını yapan prof.
  • ulusal takıma psikolojik danışman olarak getirilen ama bunu eline yüzüne bulaştıran kişi.
    cnn türk'de ahmet hakan'ın programına katılan bu kişi fatih terim konusu açılınca hani fatih terim'den söz etmiyecektik diye sunucuyu kalkar giderim havasında uyarınca ahmet hakan da mecburen tamam tamam fatih terimden söz etmeyeceğiz dedi ve fatih terim ile ilgili gerçekleri söylemekten böylece (aklı sıra) kurtulmuş oldu.
  • erman toroğlu'nun ; "bütün bu işlerin baş sorumlusu olduğunu düşünüyorum" dediği kişi.
  • esiyle beraber yazdigi "bedenin dili iletisim becerinizin anahtarı sessiz diliniz" adli kitap beden dili konusunun türk toplumuna gore ele alinmis faydali bir ornegi.
  • bacak bacak ustune atan kadinin topluklu ayakkabisini hafifce cikararak sallamasini "flort davranisi" olarak kitabinda fotograf esliginde gostererek/aciklayarak beni ve is yerindeki butun kadinlari dunya flort sampiyonlari ilan eden sahis/sahsiyet/kisi/insan. hic mi dusunmezsin sayin baltas, ayagin acir, rahatsindir, vs vs... gerci kitaptaki kadin gibi bilgisayara suh bakislar atmadigimizdan insanin uzerine alinasi gelmiyor, fotograf biraz "lady speed stick kadini" imajinda idi. ofiste kursun kalem ile "zort" topladigi sac ile de daima guzel olan, ofis cikisi hic isi yokmus, yorulmamis gibi hoplaya ziplaya dunya yakisiklisi sevgilisi ile potiziflik abidesi formunda bulusan kadin. yerim.
  • özellikle beden dili konusunda söz sahibi insan. insan ilişkilerinde %70 beden dilimizle anlaşırız demiştir kendisi. elimizi, ayağımızı nereye koyacağımızı şaşırtmıştır bize.
  • " anla$abilmek küçük çaplı bir mucize!
    aslında anla$amadığımıza değil anla$abildiğimize $a$ırmalıyız ." demi$tir bir de.
  • bir konferans için üniversiteye geldiğinde katıldığı konferansı şova çevirmişti. mikrofonu kapıp şık takım elbisesiyle sahneye çıkmış ve beden dilini kullanarak iletişim üzerine konuşma yapmıştı.

    "hata yapmaktan kaçınmayın, hata yapa yapa güven kazanır ve daha az hatayla yolunuza devam edersiniz" demiş ve eklemişti. "evet hata yapın ama her hatayı değil, genç kızlar hamile kalmasın ve asla uyuşturucuya başlamayın çünkü bunların dönüşü olmaz".

    çılgınca alkışladığımızı hatırlıyorum, iletişimi biliyordu adam. ama şimdi dönüp bakınca evet tamam haklı filan da şov işte, hamile kalmayın, uyuşturucu kullanmayın, zina etmeyin, birbirinizi öldürmeyin. ben de şunu derim o zaman: beylik laflar söylemeyin, atıp tutmayın, hayat pek de planlı programlı gitmez.
hesabın var mı? giriş yap