• andersen consulting'in yeni ismi. daha cok it alaninda faaliyet gostermekte olan yonetim danismanligi sirketi. dunya capinda mc kinsey ve "at kearney" kadar bilinen bir şirkettir.

    f1'de williams'in sponsorlugunu yapmaktadir ayrica.
  • yaklasik 1 yildir analyst olarak calistigim sirketim , bana gercek anlamda hayatin gerceklerini ,musteri iliskilerini gostermis kendimi gelistirmemde benim kadar payi olduguna inandigim ve benden de :) kaliteli insanlarin calistigi sirket
  • 2002 basindan beri, danismanlik sektöründeki kücülmeyle birlikte, stratejisini müsterilerine agirlikli olarak out-source hizmeti (bkz: taseron) verme olarak belirlemis uluslararasi danismanlik sirketi.
  • calisanlarinin beyinlerini yikayan, yeni bir bilinc kazandiran sirket. training ve community day adlari altinda kendi cikarlarini calisanlarinin basarmasi gereken ve bunu yaparak calisanlarin kendilerinin daha iyi olacagina ve/ya basarinin bu olduguna inandiran kurum.

    bu dusunceyi paylasmayanlarin kisa surede dislandigi ve profesyonel olmadiklarini dahi iddia edecek kadar da kustahdirlar.

    calisanlarina bol bol - cv inizde accenture yazdigi takdirde her is veren sizi ise almak isteyecektir, bizim muhtesemligimize dayanamayacktir diye anlattiklari icin, onlarinda bunu bir papagan misali tekrarladiklari gorulmustur. oysa kim takar accenture'i. buyuk ve taninmis sirket denilince ilk yuze giremeyecegi acikca ortadadir. (bkz: elin skini gormeyen kendi skini piyade tufegi sanarmi$)

    organize olarakda fasist bir sisteme yakin bir kalip oturturulmustur. (bkz: it ite it de kuyruguna)
  • egitim materyalleri inanilmaz olan kurulus. consulting academy de denir. ne mck, ne bain, ne bah,ne de bcg bu egitimleri verir. ayrica cok ciddi bir knowledge base'i vardir. sirf bu egitimleri almak, ve knowledge library'den yararlanmak icin bir sene calisilabilir.
  • at kearney ve capgemini workshoplarina katilmanin verdigi tecrube ve birikimi ile katildigim accenture workshopu sonrasinda rahatlikla soyleyebilirim ki iclerinde en iyi izlenimi bu firma birakmistir. gerek profesyonellikleri, gerekse kendilerini ovmekten ziyade ogrencilere yardimci olma yanlisi tutumlari, firmayi en one koymak ve saatlerce firmalarini ovmek yerine, egitimlerin arasina sikistirdiklari 15er dakikalik sunumlarla diger tum firmalardan daha guzel bir etki birakmislardir. gelecek icin siddetle dusunulen firmalar listesinin tepesine de adini yazdirmistir.

    (bkz: management consulting)
  • bu gun bir partner'dan duyduguma gore fortune 100 'un 91 tanesine danismanlik yapiyorlarmis. massallah.
  • is basvurusu formunda hangi ulkenin pasaportunu tasiyorsunuz bolumunde
    turkish northern republic of northern cyprus secenegini bulunduran sirket.
  • iş kulelerinden ikinci kule beşinci katta faaliyetlerine devam eden yönetim danışmanlığı şirketi.
hesabın var mı? giriş yap