• üsküdar acıbadem mahallesinde inşaatı devam eden kültür merkezidir. türk telekom anadolu yakası müdürlüğünün hemen bitişiğindeki parselde cemre inşaata üsküdar belediyesince yaptırılmaktadır
  • senelerdir bitmemiş halaaaa devam eden gençlik merkezidir. biterse ah bi biterse acıbadem'e taze kan gelecektir.
  • tamamlanana kadar gençliğimizin uçup gideceği merkezdir, uçup gitmiştir de netekim.
  • hayirsever bir vatandasin, cocuk parki, spor sahasi, kültür merkezi yapilmasi icin biraktigi bu arsaya üsküdar belediyesi, rant ugruna alisveris merkezi yapmaya kalkisinca, insaat mahkeme yoluyla durdurulmustur. bu insaattan once toprak holding, buraya bir genclik merkezi yapacagini duyuran bir tabela koymustu ama toprak holding mali problemler yasayinca bu proje sadece kagit uzerinde kaldi.
    su anda kapali otopark ve temel icin acilmis bir cukur ayni durumunu korumaktadir.
    (bkz: http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/…ber.aspx?id=213628)
  • hakkında girilen son entry'nin 4 yıl önce olduğunu görmemle hayallerimi iyice yıkan inşaat. bir arpa boyu yol gidilmedi neredeyse bunca yıldır. kocaa bir çukur kazıldı heralde temel için, o tabela asıldı oraya biz de sevindik güzel bir kültür merkezimiz olacak, aman efendim güzel böyle sinemasıydı d&r'ıydı gidicez acıbadem daha da yaşanılabilir bir yer olucak ama nerde. yıllar geçip gitti , sen gelmez oldun diyorum. bu saaten sonra da bi bok olmaz heralde. ckm tarzı bir yapı hayalimiz yarınlara kaldı.
  • acıbadem'de tibaş park sitesi ve telekom arasındaki arsaya yapılmak istenen kültür merkezidir. sp dönemindeki belediye başkanı girişimde bulunmuş, ancak temel kazma çalışmaları oturduğumuz site (tibaş)deki bloklardan birinin temellerini yerinden oynatmaya varınca site olarak belediyeye dava açıp inşaatı durdurmuştuk. proje dosyalarını gören siteden bir avukat ise söylenildiği gibi bir kültür merkezi değil, otoparkı olan bir alışveriş merkezi yapılacağını görünce valiliğe şikayet etmiş hatta. 2012 yılında davayı bizim site kazandı, şimdiki akpli üsküdar belediyesi arsayı büyükşehir belediyesi'ne devretti. projenin nasıl olacağını asmışlar reklam olarak. estetik yok tabi günümüz modasına uygun olarak. bekliyoruz bakalım bitsede kültürümüz artsa diye!
    ayrıca yukarda yazmışlar bir hayırseverin arsayı belediyeye hibe ettiğini. doğru değil bu, ve ne yazık ki durum çok vahimdir. tibaş açarsak türkiye iş bankası aş, site inşaatına başladığı sırada sözkonusu boş araziyi de içine alan ve şimdiki blokların bulunduğu tüm arsaya sahipmiş. ama lojman olarak kullanacakları sitede kanunlara göre mevcut arsaya 6 blok yapabiliyorlarmış. 7 blok yapabilmek için de işte o halka mal olmuş arsayı belediyeye hibe etmiştir. alan memnun veren memnun neticede. kimlerin cebine ne kadar ne girdi merak ediyorum! ne oldu da işbankası lojmanlarını sonradan halka satışa çıkarttı acaba, güzel sorular tabi bunlar. şu anda işbankası ile alakası kalmamıştır sitenin.
hesabın var mı? giriş yap