• boğaziçi köprüsünde halkı tankla vuran asker hadisesinden sonra kan donduran bir başka katil asker icraatı. hiçbir direniş göstermeyen muhtar mete sertbaş 20 yaşındaki anasını siktiğimin kuzuları tarafından katlediliyor. görüntüleri burada.

    hesap verecek, kurşuna dizileceksiniz; tarihe katil cuntacı işbirlikçileri olarak geçeceksiniz; tatbikat ha, onu külahıma anlatın, iradesiz katil sürüsü.

    edit: ben yalnızca görüntüleri izledim, görüntülerde sadece erat gözüküyor. a haber ise verdiği haberde vuranın yüzbaşı olduğunu belirtmiş. bu vesileyle yukarıdaki kimi sözlerin hükmü düşmüştür, silmiyorum, kalsın. bizim de derse ihtiyacımız var.

    edit 2: erler evet emir kulu, doğru ama akıl baliğ olmuş her insan, sivillere ateş etmemesi gerektiğini bilir. boğaziçi köprüsünde erler, maalesef saatlerce çarpışarak insan öldürdü. bir insan er diye tamamen masum olmaz. rica ediyorum aklınızı kullanın ve insanları anlamaya çalışın.
  • öldüren şerefsiz bir yüzbaşı. burada kuzu kelimesi her zaman askerliğine yapan erler için kullanılmış iken bu görüntüler ile aksi bir ispat bulduğunu sanmak nedir bilemedim.
  • (bkz: 404 not found)
  • bu nasıl bir gözü dönmüşlüktür. bu nasıl bir akçaklıktır. anlayamıyorum. ne istediniz bu adamdan. sadece durun yapmayın dedi size. tutup çekseydiniz kenara, bağlasaydınız. tek başına, silahı yok. yanında güruh yok. ambulansa bile izin vermemişler gelip alması için. soğukkanlılığa bakın. alçaklar.
  • linki açıp seyredemedim ama muhtarımız hakkında şunları söyleyebilirim. oldukça kibar bir adamdı ve işini bilen biriydi. birkaç sene önce annem ssk ile ilgili bir problemini anlatmıştı ve rahmetli anneme sorunun asıl kaynağını söyleyip aslında nüfus müdürlüğüne gidip öncelikle ordaki hatayı düzeltmesini söylemişti ve yılan hikayesine dönen olaylar çözülmüştü.acıbadem halkı da onun bu özelliğini ve chp'li oluşunu bildiği için hep ona oy vermiştir. toprağı bol olsun.
  • ekşi de dikkat çekmeyecektir! tüylerim diken diken oldu..

    mutlaka hesap sorulmalı!
  • muhtar ağabeye allahtan rahmet diliyorum. onun vatansever anne ve babasının ellerinden öpüyorum.
    cennet vatana ve bu aziz millete bu zulmü yapan o teröristlerin en kısa zamanda en ağır cezaları almalarını temenni ediyorum.

    nolur huzurlu günler yakın olsun!
    artık ölmeyelim.
    nolur.
  • insanlığın öldüğünü gösteren videolardan bir diğeridir.
    iki gündür internete girmeyeceğim, ekşi sözlüğe bakmayacağım, videoları açmayacağım, fotoğraflara bakmayacağım, haberleri izlemeyeceğim, bundan sonra çocuk kanallarına bakacağım sadece çizgi film izleyeceğim diyorum diyorum diyorum ama yine de dediğimi yapamıyorum. artık hiç bir şey öğrenmek istemiyorum. cahil kalmak istiyorum. bilmek istemiyorum. görmek istemiyorum. duymak istemiyorum... üç maymunu oynamak istiyorum. bu kabustan uyanmak istiyorum.
  • şeref yoksunu it. elinde kılıç olmayana kılıç çekmek türk milletinde yoktur lan. sen ise o milletin üniformasını ve parasını yiyen bir itsin. itlere hakaret ama...
  • ama onların da sırtları kemer yüzünden uff oldu yha
hesabın var mı? giriş yap