• birden bardaktan boşanırcasına terleme, göğsünüzde nefes alırken iğne batıyormuşcasına ağrı oluşması, hangi günde olduğunuzu unutmanız, kalbinizin yerinden çıkacakmış gibi atması sonucu, panikleyerek gittiğiniz hastanenin ilk müdahalenin yapıldığı kısmında dr. zoru ile gerekli tahliller ve ekg nizin çekilmesi için beklemeye alınma durumunuzdur. saat:23.00 dan 04.00 a kadar sürmüş zoraki misafirlikte denebilir.

    rahmetli anneannemin söylediği bir söz geldi aklıma "allah ne varlığını göstersin, nede eksikliğini" derdi.
  • sabahın o serin vaktinde ılık poğaça ve taze demlenmiş çayla kahvaltı yapmak gibi bir güzelliği barındırır. bir de sabah 5 gibi temiz hava almak gibisi yoktur. sabahın o saatinde sadece kuş sesleriyle, temiz havada, arkadaşlarla kahvaltı yapmak gece boyu tutulan nöbetin tüm yorgunluğu alıp götürür.
  • yapmakta olduğum mesele. kendime bi sedye buldum efsane rahat lan. millet lobide koltukta iki büklüm, ben lord gibiyim. swh. o değil de, acaba bu sedyede bu zamana kadar kaç adam ölmüştür kim bilir..
  • hem hasta hem de refakatçi olarak yaşadığım durum. her ikisi de birbirinden kötü idi. bu durumlardan herhangi birini tecrübe ediyor olanlara acil şifalar dilerim.
  • sabah oluyor, doğrudur. hadi bir çay içelim.
hesabın var mı? giriş yap