• zırva. ne olursa olsun her şeyden önce insan onlar. bu ülkenin vatandaşı ikisi de !

    dolayısı ile yaşadıkları haksızlığın giderilmesi ve kendileri hakkındaki hükmün adalet ile verilmesi gerekir. ama nerede tabii ?
  • sikerim ülkenin vatandaşıymışmış. sikeyim dhkp c sinide harfinide. teröristin ismi olmaz dhkp-c ile pkk nın bizim için bir farkı yok. suçsuz akademisyen değilmiş demek ki, ilk gördüğümde devlete sövüyordum niye atıyor diye, şimdi döndük ne yapalım amına koyum kimin ne olduğu belli değil ki.
  • bu ulkede bizi yasatan tek guc, gun gelip de her muhalif dusunceyi bunlar sucu, bunlar bucu diye algiyla susturmaya calisan yandaslarin yargilandigini gorme inancimiz.
  • bu ulke de kendi orgeneraline terörist, kendi askerine vatan haini, kendi öğretmenine dinsiz demek son moda. bir tek teröriste terörist demek yersiz. bu gun dost yarin ne olacağı meçhul. o yüzden denilenlere pek inanmadan kendi aklıyla bir yargıya varilmali. aklın almadığı konuda ise pek fikir yurutmemeli.
  • birdenbire di mi? açlık grevi yapmaya başlayınca di mi? hakkını savunmaya başlayınca di mi?

    genelde böyle olur zaten. devlete kafa mı tuttun? söyleyecek sözün mü var? birdenbire bir şey çıkarsın.

    kral ördeğe kafa tutan çirkin ördek terörist çıktı!!!!!!!!!!!!! (manşet yaz lan ibrahim)

    kraliçe arıyı tanımadığını açıklayan işçi arı, düşman peteğin ajanı çıktı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    şok şok şok!
  • hükümetin argümanı belli.

    eğer bir şahısla sorun yaşıyorsa ;

    a) dindar geçmişi varsa : fetocu
    b) solcu geçmişi varsa : dhkpc'li
    c) kürtse : pkklı
    d) hiçbiri olmuyorsa "alevi" ya da "afedersin ermeni"

    bazen bunları kombine ettiği de oluyor. feto ile hiç alakası olmayan atatürkçü bir sürü insanın da "fetocu" diye görevini elinden aldığı oldu. insanlar yok yere kutuplaştırılıp ötekilendi ve mağdur edildiler. edilmeye de devam ediyorlar.

    örneğin ahmet şık bir zamanlar "imamın ordusu" diye kitap yazdı ve "fethullah gülen'in emniyetteki örgütlenmesini anlatan kitabı " yüzünden "ergenekon" zırvası ile tutuklandı. o zamanlar feto ve akp kolkolaydı ve ne haddineydi feto emniyette örgütleniyor demek?

    sonra ne oldu 15 temmuz yaşandı. bu kez ahmet şık "feto propagandası yapmaktan" tutuklandı. üstelik aynı iddanamede hem fetocu hem pkklı olarak suçlandı.

    ne kadar terör örgütü ve destekçisi varsa, ne kadar darbe yanlısı varsa hepsinin köküne kibrit suyu. ancak insanları yargısız infazla kötülemek adına alınlarına leke çalıyorsanız allah bin belanızı versin !

    adım gibi eminim ki "atatürkçü" diye suçlayamadığınız için insanları yaftalıyorsunuz. elinizden gelse "atatürkçü terörist" diye bir şey uydurup atatürkü yüreğinden söküp atamamış kim varsa onları da yok etmek tek arzunuz. ama "henüz" bu şartlar oluşmadığı için başka şeyler arıyorsunuz ..

    işinize böyle geliyor değil mi? insanlara bir şekilde kara çalmak ve çamur atmak yeterli. tek gücünüz "insanları ayrıştırmak"tan geçiyor. akepeci olmayan kim varsa bir kalıba sokmak çok kolay. böylece vicdanınızı rahatlatabilirsiniz. sırf birilerinin tuttuğu listelerle ve fişlenmelerle muhalif tavrını gördüğünüz kim varsa alın haklarını elinden, atın hapse ve susturun herkesi. dindar geçiniyorsunuz ama "kul hakkı" yemek umurunuzda değil.

    3 gün sonra ramazan başlayacak. siz "kebap yemeyerek" ibadet ettiğinizi sanacaksınız. kul hakkı da yemeseniz keşke ? o da orucu bozuyormuş !
  • kaynak götüm deseydin daha güvenilir bir kaynak olurdu akşam diyo ya*
  • "ne olursa olsun bu ülkenin vatandaşı" diyen ağzına terlikle vurasım geldi.eğer masumlarsa tamam sonuna kadar yanlarında olalım, ama bu ülkenin askerine, polisine kurşun sıkan şerefsizler isterse acından ölsün umrumda olmaz, kimse boşa duyar kasmasın.
hesabın var mı? giriş yap