• hocanın sınıfa elinde tenis topuyla girdiği, konuşmasını istediği öğrenciye bu topu attığı, sınıf isimlerinin madrid, antalya, armsterdam gibi şehir adları olduğu eğlenceli kurs.
  • yaklaşık bir yıldır ispanyolca derslerine devam ettiğim manken ajansı.. öğrenciler olsun sekreterler olsun hocalar olsun bir endam bir zarafet.. diğer kısımlar nasıldır bilmem ama ispanyolca dersleri latin hocalar tarafından verildiği için süperdir, sağlam bir temel atmış olursunuz.
  • resmi web sitesi:
    http://www.acteng.com/
  • akp'nin bazı milletvekillerinin ingilizce öğrenmek için devam ettiği kurstur. bülent arınç filan da var. komikti tabi. bir yanda active english'in dillere destan güzellikteki, dekolte güzeli sekreterleri, bir yanda milletvekillerinin başı kapalı eşleri.
  • ispanyolca hocaları pek bi sempatik, sekreterleri pek bi güzel olan, adından pek anlaşılmasa da birçok lisanda hizmet veren dil kursu.
  • bu zamana kadar gittiğim kursların içinde en iyi mekana sahip olan kurstu. bir apartman katında olduğuna aldanmayın. bir çok yeri cebinden çıkarır. ne prestij ne karaca hepsi hikaye. mekanın bir önemi yok önemli olan verdiği eğitim demeyin, mekanın önemini dar bir apartman katındaki ufak bir sınıfta alınan eğitimden sonra anlıyorsunuz. mekan geniş, ferah, hocalar ise çok iyi. hala duruyor mu bilmiyorum ama vakti zamanında balıkçılık temalı bir kantini vardı ki, ufakta olsa en azından bir kere olsun görülmeye değer bi yerdi.

    gittim gördüm: eski kantininden eser kalmamış, nerede o pub havası. yazık olmuş.
  • adının aksine sadece ingilizce değil, başka lisan dersleri de verilen; ankara'da (ispanyol kültür'ü olmayan başkent) ispanyolca öğrenmek isteyenler için kesinlikle tavsiye edeceğim dil eğitim merkezidir. hocaları, eğitimi, sınıfları, ulaşımı gayet makuldur. ilk iki kuru bitirdikten sonra iki ay ara vermiştim. dün tekrar başladığımda fark ettim ki orada olmaktan sıkılmıyorum, aksine özlemişim. insanı işten çıkıp yorgun argın 3 saat derse gitmeye ikna edecek kadar motive etmeyi başarıyorlar demek ki.

    meraklılarına;

    http://www.active-languages.com/icerik.php?no=69
  • fransızca hocalarının da başarılı olduğu kurs, 6 ay önceki, fransızcadan soğutan fransız kültür merkezi tecrübemden sonra ilaç gibi geldi.
  • birer ay arayla eryaman ve ümitköy'de de şube açmıştır.
  • çok çok eğlenceli bir ortamı olan yabancı dil kursu. ispanyol, çinli, rus, fransız hocaları ve türkçe kursuna gelen yabancı öğrencileriyle çok renkli bi ortam.
hesabın var mı? giriş yap