• öncelikle (bkz: acun ılıca'yı tek cümleyle anlatmak)
    acun ılıca"lı" ile ilgili birçok olumsuz yorum yapılmış .keşke önce dikkat edip imla hatasına değinseydik. ama görünüyor ki acun düşmanlığı gestalt kuramı'nı hatırlatıyor.
    şimdi soruyorum kardeşim bu adam ne yaptı size zorla mı izletti programlarını
    başarılı olması aşikar ama halen bunu kabullenmeyenler için aklıma şu hikaye geldi .

    "ormanda yaban eşeği ile tilki otun rengi konusunda tartışıyolar. eşek otun renginin kırmızı,tilki ise yeşil olduğunu iddia ediyor. tartışma büyüyüp, kavgaya dönüşüyor ve biribirini yaralıyorlar. ormanda huzur ve sükuneti bozdukları için aslan kralın huzuruna çıkarılıyorlar.

    her ikisi ifadelerini verip, birbirinden davacı oluyorlar. aslan kral her ikisini iyice dinledikten sonra eşeğe berat,tilkiye hapis cezası veriyor.

    tilki haklı olarak itiraz edip,aslan krala otun rengini soruyor. aslan kral tereddütsüz yeşil diyor. tilki, madem otun rengi yeşil ve ben iddiamda haklıyım. eşeği berat ettirip, bana ceza vermeniz haksızlık değil mi diye serzenişte bulunuyor.

    aslan kral tilkiye dönüp,” eşekle tartıştığın için seni suçlu buldum” diyor.

    acun'un yaptığı programları eleştirebiliriz
    acun'un siyasi görüşünü eleştirebiliriz
    acun'un programlarının hangi amaca hizmet ettiğini oturup tartışabiliriz
    acun'un bilinçli izleyici kitlesine ne kadar hitap ettiğini eleştirebiliriz

    ama başarısını kabullenmeyenler kendi ego havuzunda boğuluyorlar.

    acun'un akrabası milletvekili
    acun yandaş
    acun ona buna yaranarak buralara geldi
    acun'un şansı vardı
    acun tek başına hiçbir şey değil
    vs. vs. vs.

    değil kardeşim değil acun ılıcalı'nın daha düne kadar şu an yanında çalıştırdığı sanatçıların peşinden koşup ağızlarından bir kelime alıp magazin haberi yapmak için nasıl çabaladığını unutmadık .
    acun hırslıydı acun inandı. annesi de yok babası da. tek başına güçlü
    acun dün ne ise bugün bin misli daha güçlü olsa da aynı acun.
    adam eğitime katkı sağlıyor
    adam tv kanalları satın alıyor
    adam bir gecede ülkenin yarısını bir programa bağlayabiliyor
    adam dünya standartlarındaki sanatçıların kendisinin yaptığı programlara katılımlarını sağlıyor

    kimse kusura bakmasın ama acunu sevmemek ile ilgili girilen entry'de yanlış yazılmış soyadını bile görmüyor üstüne durmadan eleştiriyorsak bu acun düşmanlığı bitmeyecek gibi geliyor

    not : işim var
  • yaptığı işin halkı uyutarak gerçek gündemden uzaklaştırarak düşüncesiz ve cahil bir topluma en büyük katkıyı verdiği için olabilir mi sevgili yazar
  • halkın gelişmemiş zevklerinden nemalanan akıllı bir asalaktır.
    kazandığı para açısından kendisini takdir etmek, kendisinden iğrenmeye engel değildir.

    programlarını milyonlarca insanın izliyor olması bir şey değiştirmez; zira bilindiği gibi "milyonlarca sinek yanılıyor olamaz.
  • daha once hakkinda soyle biseyler karalamistim.

    (bkz: #75436263)

    acun akilli bir adam. turk halkini , isteklerini , tepkilerini cozmus ve ona gore davranan bir adam . fakat bu durum onun dogru yaptigi anlamina gelmez.
  • (bkz: başarı osuruk gibidir ve sahibi dışında herkesi rahatsız eder)
  • burada bazı yazarlar halkın gelişmemiş zevkinden faydalanmasını suçlamış da adamın bu ülkeye hizmet etmek gibi görev ve misyonu mu var?

    para kazanmak için program yapıyor. hepiniz izliyorsunuz. adam da para kazanıyor.

    adam televizyonda 7/24 kaliteli tartışma programları sunsa kaç kişi izleyecek ki zaten? halk eğitimsiz ve bilgiye aç değil diye adam niye durduk yere lüks yaşamından vazgeçsin?
  • acun ılıcalı'yı seviyorum ve zekasına hayranlık duyuyorum acunu sevmeyenler programını izlemeyenler he çok entelektüelsiniz he çok farklısınız he bizim beynimiz uyuşturuluyo bir sizinki çalışıyo asosyal çok bilmiş arkadaşlar he ay bir bırakın şu ayakları rahat olun acun kalp kalp reyizzzzz
  • anlam verdiğim düşmanlıktır.
    adam bilmemkaç derece sıcaklarda bilmemkaç derece soğuklarda elinde saatlerce mikrofon tutup götünü yırtarak hayatında bir sürü kayıp vererek medya patronu oldu.

    adam çalıştı başardı ayrıca da zeki. anlam veriyorum yani bu düşmanlığa. böyle insanlar bizde sevilmez. adam sanki bizim payımızdan alıp zengin oluyor mk...
    ben evde kanal zaplarken adam deli gibi çalışıyordu diyen yok mk ne biçim insanlarsınız bu ne kompleks ?

    survivor bilmemne izlemem. tv yle isim yok. ama yigidi öldür hakkını yeme diye bi laf var sizi kompleksliler sizi. ayrıca adamın yaptığı boş beleş yarışmalar rekorlar kırıyor. ee biz söz vardır şöyle değiştiriyim böyle millete böyle programlar.
    zeki adammis bizi iyi tanıyor.
  • ben seyretmiyorum isteyen boş programlarını izleyebilir tabi. alternatif olarak okul bahçelerinde, körebe, sek sek, yakar top oynayan çocukları da önerebilirim.

    benim merak ettiğim, bir muhabirin milyar dolarlık ulusal kanal sahibi nasıl olabildiği. bu işler ucuz kredi bulmakla, önündeki yolları açan birilerinin desteğiyle olur gibime geliyor. başarılı olduğunu söylemek, beyinlerinize yerleştirilen imajdır. hülya avşar'a türkiye'nin en güzel ve zeki kadını demekten de bir farkı yoktur..
  • ekşi sözlükte var olan saçma olaylardan biridir. üstte adamin biri demiski milleti uyutuyor gercek gundemden uzaklastiriyor. ya bi sktr git. acun yapmasa baskasi yapifak millet uyumaya niyetliyse kimse uyandiramaz
hesabın var mı? giriş yap