aynı isimde "ad astra (arcturus şarkısı)" başlığı da var
  • lat, yildizlara, to the stars
  • * garm in elinden çikmiş en muhteşem eser..
  • insanı felakete sürükleyen bir çalışmadır. ağırdır.
  • gerçek-üstü güzellikte bir arcturus manyaklığı.
  • astral bir yıldız kristalleri seyahati.

    la masquerade infernale'in erotizmi altında, ortaçağ halusinojenleriyle titreyip modern dünyanın çehresiyle, gezegenlerden gezegenlere, yıldız kümelerinden bir başkasına süzülürsünüz. tek gerçeklik ise yalnızlığınızdır. evrenin bireyin ruhunda kümelenmesidir.
  • nazarımda bozburun'da ki mekanların* tartışmasız en güzel, en içten, en lezzetlisidir. mezelerinin, balığının, tatlısının lezzetlerini anlatmak maalesef buradan mümkün olmayacak -nitekim gidip denemelisiniz-, ancak içtenliğinden azıcık dem vurabilirim sanıyorum.

    efendim şöyle ki burası öyle samimi bir mekandır ki, siparişleriniz masanıza ulaşıp, siz yemeğinize yumulduktan sonra aşçı tek tek masalara gelip halinizi hatrınızı, yemeğinizden memnun kalıp kalmadığınızı sorar, afiyet diler. ama bunu o kadar içten yapar ki, insana arkadaşının evinde yemek yiyor hissiyatı verir; sizin 'balık çok güzelmiş elinize sağlık' cümlenize cevaben 'evet ya ben de pişirirken çok beğendim, içime sindi' diyebilir.

    bir de anlatmadan edemeyeceğim, ama nasıl anlatacağımı da bilemediğim efsane garson berhan abla vardır burada. her insanın ölmeden önce mutlaka tanışması gereken insanlardan biridir berhan abla*. öyle ki tatlı sohbetiyle alır götürür, samimiyetiyle gönülleri fetheder, süpriz çıkışlarıyla koparır, şak diye yapıştırdığı cevaplarıyla kendine hayran bırakır berhan ablamız.

    uzun lafın kısası, olur da bozburun'a yolunuz düşerse ad astra'ya uğramadan, yemeğini, tatlısını yemeden dönmeyin derim. yalnız önceden rezervasyon yaptırmaya dikkat edin, çünkü maalesef bu şirin mekanın deniz kenarında topu topu dört adet masası var. rezervasyonsuz deniz kenarında masa bulma ihtimaliniz ise oldukça düşük. demedi demeyin...
  • brad pitt, ruth negga, donald sutherland, tommy lee jones'un başrolünde olacağı bilim kurgu filmi. james gray'in yöneteceği film, 11 ocak 2019'da vizyona girecek.

    http://www.bakiniz.com/…ranin-basrolunu-ustlenecek/
    https://twitter.com/…iniz/status/908565023886159873

    edit: yeni vizyon tarihi 24 mayıs.
    edit2: 20 eylül 2019'da vizyona girecek.
  • latince bir kelime olur turkcesi “yildizlara” dir.
    ayrica eln musk in cocuklarinin okudugu okulun adi. okul oyleki not vs yok. sadece elestirel bakis acisi kazandirmaya yonelik case calismalari yapiliyir.
hesabın var mı? giriş yap