• butun hayvanseverlere tavsiye ettigim klinik.

    islerinde iyi olmalarinin yanisira, ne zaman yardima ihiyaci olan birini gotursem bakarlar, ne zaman cagirsam gelir ve ugras verirler. karsiliginda karsiligi olmayan para alirlar.

    hep iyi olsunlar, var olsunlar.
  • özlem egeden isimli harika bir veterinerin sahip olduğu klinik. dişi kedimizi kısırlaştırdı. sanki tırnakları kesilmiş kadar rahat geçti süreç. süper işler çıkartıyor cerrah olarak.
  • sahiplerinden biri de evrim egeden olan klinik.

    biz, bizim ufaklığı 13 aydır götürüyoruz. şimdiye kadar; kendi sattıkları mamayı ısrarla tavsiye etme, lüzumsuz testler isteme, 3 dakikalık muhabbetler için muayene ücreti almak gibi küçük hesapların peşine hiçbir zaman düşme tenezzülünde dahi bulunmadılar. sağlık personeli (özellikle özlem, ayşe, emrah, çağla, ülker) çok güven veren ve iletişimleri iyi insanlar. (bir tek resepsiyondaki senem arkadaş bazen fazla asabi olabiliyor.)

    evrim egeden ise son birkaç seferdir direkt tercih sebebimiz oldu ve olmaya da devam edecek gibi. farklı bir kıtaya taşındığımız halde sanırım ciddi konularda her daim ada'ya gitmeye devam edeceğiz. sadece fiziksel mevzularda değil psikolojik problemlerde de evrim egeden'in çok faydasını gördük ki bu her veterinerin harcı değildir. rutin işlerde piyasaya ortalamasının üzerinde fiyatları olabiliyor belki ama ciddi durumlarda paranızın karşılığı bir hizmet alıyorsunuz. tavsiye olunur.
  • aşı, parazit tedavisi gibi rutin veteriner hekim hizmetlerini geçiyorum, çünkü bunlar inanılmaz şanssız insanlar değilseniz hemen hemen her klinikte aşağı yukarı aynı kalitede hizmet alabileceğiniz servislerdir, fiyatları üç azalır beş artar.

    ama yavrunuzun rutin dışı bir derdi varsa hiç başka alternatiflerle uğraşmayın, imkanınızı zorlayın, buraya getirin ve evrim'e teslim edin. kendisi galaksinin en açık sözlü hekimi olmakla beraber, adeta dr. house titizliğinde çocuğunuzun rahatsızlığını araştırır, hastalığın seyrini, nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini size etraflıca anlatır ve gerçekten mucizeler yaratır.

    7/24 açıklar ama gitmeden arayıp randevu almakta fayda var, çünkü ailecek acayip yoğunlar.
  • 3 yaşındaki sokaktan sahiplendiğim tekir kızımın kısırlaştırılması operasyonu için görüştüm. tam olarak 1200tl talep ediyorlar. biliyorum o paranın her kuruşunu hak ediyorlar ama hacı burası adaletsiz gelir dağılımının tavan yaptığı türkiye. biraz çok değil mi?
  • basit bir kabızlığı olan kedim için röntgen çektirip, kan testi yaptırtan firma.

    el muayenesiyle öğrenebileceği bir şey için ödediğim parayı geç, boşu boşuna kedime radyasyon yedirtmişlerdir.

    toplamda 650 tl ödedik, neyse ki kedimiz rahat rahat sıçıyor artık. para sıkıntınız yoksa gidin, güzel ilgileniyorlar.
  • güneşli'de hayvansever bir hekim tarafından kurulan klinik versiyonu için;

    *güneşi ada veteriner kliniği
  • maharetleri, bilgileri, işlerine olan aşkları ve işlerinin ehli olmalarının nedeni daha bir sürü şey bir yana, benim kesemi benim kadar çok dusunen evrim egeden gibi muazzam bir hekim ile yine bir o kadar basarili ve yetenekli* ve de diyabet hastasi kedimin geçirdiği çok büyük bir ameliyatin dikislerinin 15 günden daha kısa sürede iyileşmesi ve alınmasıyla elinin sihirli olduğuna inandığım özlem egeden sayesinde diğer kliniklerden çok cok ayrı bir kulvarda yer almaktadır.

    evrim egeden gerçekten can dostunuzu gözünüz kapalı emanet edebileceğiniz bir hekim. mucize yaratmasa da ona yakın şeyler yapıyor ve olmayacak şeyi zorlayıp sizi maddi ve manevi sıkıntıya sokmuyor. durum neyse ve neyi beklemeniz ya da neyi yapmanız gerekiyorsa size teker teker anlatıyor. bunu yaparken de ne kadar zaman gerekiyorsa tümünü size ayirabiliyor.

    not: bir tavsiye olarak, ada veteriner'e son çare olarak gitmek yerine genel tercih olarak giderseniz başka türlü yaşayacağınız sıkıntılarin önüne çok erken geçebilirsiniz.
  • bu hafta bobo'da, serkan altuniğne'nin de reklamını yaptığı (hızlıresim)/tavsiye ettiği (imgur) veteriner hekim evrim egeden'in bulunduğu veteriner polikliniği.
  • levent sulun sokakta yer alan veteriner klinigi. kopegim olmek uzereyken tesaduf eseri buldum, simdi levent civarında oturuyor olmamama ragmen, kopeklerimle ilgili ciddi bir durum varsa sadece evrim ve ozlem'e guvenirim. herkese tavsiye ederim. bence istanbul'un en guvenilir veteriner klinigidir.
hesabın var mı? giriş yap