• beyoğlu'nda ipek sokak'ta (hayal kahvesi'nin sokağı)
    dekorasyonu hoş yeni bir ocakbaşı,
    özellikle adanalıların memleket sevgisine oynamış gibi geldi bana dekorasyonuyla mekan
    adanalıysanız kapısından uzatın bi başınızı içiniz cız eder...
  • istanbul'da yusuf usta'dan sonra yediğim en iyi kıyma kebabı burada yedim. no shit.
  • gercek adana il sinirindan iceriye girmemis insanlar tarafindan abartilan, lezzetsiz kebaplariyla, haddini bilmeyen garsonlariyla kesinlikle gidip de kazanc saglamamaniz gereken firsatci bir mekan..
  • gidelesi mekanlar listesinde en son sırada yer alan kebapcıdır... beyoglun da degıl de kendisini dunyanın en pahalı caddesınde yer alan en ıyı mekan trıbıne sokmus şaşkınıdır...
    kebabı vasattır.
    hesap inanılmaz yuksektir.
    kazık yemek isteyenlerın ugrak mekanıdır...
  • güzel kafa, güzel zeka...
    beyoğlu'na dükkan aç, kapıya adana demirspor ve livorno atkısı koy (adanaspor beyoğlu sınırlarında adana'ya ait değil tabii) adana'da bedava verilen 5 mezeden birer kaşık koyduğun meze tabağını 30 tl'ye sat.
    soğuk bir kaşık patlıcan, soğuk bir kaşık minik soğanlar, bir kaşık cacık, bir kaşık haydari 30 tl. evet, yanlış duymadınız, 30 tl tam!
    bir duble rakı, bir tabak bu soğuk mezeden, bir adana, bir çöp şiş, bir minik lahmacun. 110 tl.

    ama burada birileri bunu okusa bile gitmeye devam edecek. işletmeciler okuyorsa da siklerinde bile olmayacak. çünkü demirspor atkısı asınca mekan feci "in" olmaya başlamış. rezervasyonsuz yer bulmak mümkün diil. dün ilk kez gittiğimde normalde etiler ocakbaşları müşterisi olan eski solcu bir büyüğümle karşılaştım. mekan hedefini tutturuyor yani...

    falan filan. darısı başımıza...

    cebinizde paranız varsa beyoğlu'nda pahalı ama güzel et yiyecekseniz siz kenan usta'ya gidin. en azından patlıcan soğan filan sıcak geliyor...
  • 4 kişi vereceğiniz hesaba uçakla adanaya gider alasını yer dönersiniz. daracık mekanda haddini bilmez garsonlarla girmeyeceğiniz gereksiz polemikler de yanınıza kar kalır. uzak durulması gereken mekanlar sırasında ilk sıralarda kendine yer bulur.
  • muhteşem kalitede, lezzetli kebapları ve etleriyle, masanızdan hiç eksik olmayan ilgi ve alakasıyla, kusursuz servisiyle hem ruhunuzu, hem damağınızı, hem de kafanızı şenlendirebilecek beyoğlu sınırları içindeki en iyi mekanlardan biri.
  • amerika'ya franchise vereceklermiş. oradaki ismi de belliymiş.

    (bkz: nutbush city limits)

    .
  • başta mehmet turgut olmak üzere redd solisti ve keremcemler tayfası dadandı dadanalı ilk günkü samimiyetinden uzaklaşmış, nasıl olur da müşteriden daha fazla koparırız derdine düşmüş bir mekân. (ocakbaşı demeyi çok isterdim. ama artık değil) size sormaksızın ya da üstünkörü bir ilgiyle fiks menüye dahil çabasıyla, ilk açıldığı 4-5 masalı samimi halinden kopup gitmiş kendine yazık etmiş bir yer. bol bol selfi çekip instagram'da paylaşmaya, içi boş kitleyle rakıya kof anlamlar yüklemeye devam. afiyet olsun.
  • adana il siniri dersen kebapciya degil de
    memleketim, yemegin membasi antakya ya varilmistir
hesabın var mı? giriş yap