• okurken ter bastı.

    kâr maksimasyonu için klima açmıyorlar. aynısını komşu mersin'de de yapıyorlar. klima açınca belki günde 3-5tl fazla yakacak araçları. kaçtıkları maliyet bu.

    belediyenin sağlam cezalar vermesi lazım hem bu araçlara, hem de rapor verenlere.
  • madem öyle kliması arızalı olan trafiğe çıkmasın. o ne öyle arızalı olduğu için açamıyorum. hayatım mersin'de geçti, o sıcakta klima açmamak cinayete teşebbüstür.
  • bununla ilgili bir anımı anlatabilir miyim , 98/97 yılında ilk klima takılması balcalı otobüslerinden başlamıştı . canım annem de klimalı otobüsü deneyelim diye evimize yürüme mesafesinde olsa bile bu aracı bana tanıtmak istemişti . o zaman otobüs ücreti 600liraydı ve 2000ler bile değildi. araca bindiğim de yaşadığım o hazzı anlatamam. nasıl mutlu olmuştum :) her neyse klima açılmaması genel de arızadan ziyade yakıt için kaçındıklarından dolayı ayrıca zabıtalar da bazı zamanlar araçlara ani baskın yapıp foto çekiyor bugün hava biraz serin diye açılmamış olabilir .
  • ben kavga ediyorum. açın telefonun kamerasını başlayın kavga etmeye. yaz aylarında klima açmak zorundalar. gerekirse durağını arayıp şikayet edin. dolmuşsa fazla yolcu almaktan ve fazla koltuk bulundurmaktan trafik polisine şikayet edin.
  • adana’ya her gittiğimde karşılaştığım durum. bir kere bile klimalı otobüse denk gelmedim. hatta otobüsü geç bu durum taksilerde bile var. chp belediyesi orada kalıcı olmak istiyorsa bu durumu mutlaka halletmeli çünkü adana dediğimiz yer cehenneme varmadan bir önceki durak.
  • italya'nın roma'sındaki otobüslerin, bozuk klimayla dolaşması kadar rezalet bir durum değildir
  • bugün 14:20 de süleyman demirel bulvarından adana yüreğir otogarı yönüne giden(adana)114 numara adana büyükşehir belediye otobüsü birden bire klimayı kapattı. içerisi dolu sayılır. millet de gidip demiyorki neden kapattın? sonra pencereler açıldı, sonra klima kapalı menzusu açtık, millet şöföre kızdı. şöför de diyorki ''pencereler açık...'', yahu sen klimayı kapattın diye açıldı...... sonra klimayı açtı. yok yani mazotu mu alıyorsunuz anlamıyorumki, yani neden kapatıyorsun klimayı? zeydan karalar başkana duyurulur ki twitter'dan da yazacağım inşallah.
hesabın var mı? giriş yap