• http://www.adeko.com.tr/
    adresinden ulaşılabilecek türkiye'de autocad'e ciddi bir rakip olan adeko intellicad adlı yazılımı geliştirmiş olan şirket...
  • mobilya çizimlerini 3d boyutta yapıp müşterilerinize az çok nasıl bir dolaba sahip olacaklarını göstermeye yarayan program. doğru kullanılırsa mobilya sektöründe eliniz ayağınız olur.
  • güncel olarak 14.0 sürümünü kullandığım gardırop, vestiyer, mutfak ve banyo dolabı (bkz: panel mobilya) tasarım, 3d sunum, fiyat teklif, projelendirme ve üretim programıdır.

    program ile ilgili öneri, görüş, soru veya sorununuz var ise ilgili bölge bayisi ile iletişime geçince, telefonla anında ya da en geç ertesi gün cevaplıyorlar, çözülmemesi durumunda uzaktan destek ile (bkz: teamviewer) bağlanarak çözmek için girişimde bulunuyorlar, yine çözülmemesi durumunda ise genel merkezden bağlanarak ilgili yazılımcı ya da bilgisayar mühendisi sorunla ilgilenmektedir.

    programın bana göre eksik ya da yanlış olduğunu düşündüğüm konularla ilgili sürekli geri bildirimlerde bulunmaktayım, problem müşteri portföyünün genelini kapsamakta ise bir sonraki güncelleme ile soruna çözüm bulunmuş olarak güncelleme gelmektedir. fakat problem kişisel veya firma bazında bir problem ise maalesef çözüm bulunmamaktadır, bu durumda mevcut hali ile kullanmak durumunda kalıyorsunuz ya da ek ücret karşılığı size özel çözüm sunmaktalar.
  • mobilya tasarımcıların eli ayağı.
  • sıklıkla hazır mutfak üreticilerinin kullandıkları, aynı zamanda hem de maliyet alınabilen, içinde kendi görece az da olsa kütüphane barındıran çizim programı. basit öğrenilebilmesi ve hızlı projelendirme ve fiyatlandırma alınabilmesi büyük avantajlarındandır. render olarak da, çok kaliteli olmasa da iyi sonuç alınabildiği söylenebilir.
hesabın var mı? giriş yap