*

  • kim bilir belkide bakan bey de failin musterilerinden biridir.

    edit: bircok arkadas bu girdiden dolayi basimin agriyabilecegini yazdi. basimin agriyacagini dusunmuyorum, sonucta gece kulubu isletmeciligi de gece kulubune gitmek de legal . bakan da gider milletvekili de
  • şaka gibi. sizin savcınız, hakiminiz olayın üzerine gitti, delil istedi de müge anlı mı vermedi? hiç sevmem ama hakkını da yememek lazım; babası tutuklanacak olsa yine devletle işbirliği yapacak bir zihniyete sahip kendisi.

    bu arada sayın hakimlerimiz ve savcılarımız işlem yapmak istiyorlarsa kürt bir kızı alıkoyup cinsel saldırıda bulunduğu adli tıp raporu ile tespit edilen kamu görevlisi hakkında da vicdanları rahatlatacak bir işlem yapabilirler. olayın bütün detayları ortalığa saçılmış durumda. adaletin tecelli etmesi için konunun illa müge anlı tarafından mı işlenmesi gerekiyor?
  • adele bakanıdır o, adalet olsa duramaz müge hanım.

    edit: moderatör 2nci denemede başlığı tam doğru yapabildi. tebrikler.
  • anormal durumu o kadar normal göstermeye çalışıyorlar ki anormal olduğunun farkında değiller. bu vefat eden kızın ailesi nasıl bu çeteyle baş edebilirlerdi? tabi ki edemezler bunu herkes çok iyi biliyor.
    müge anlı olmasa olay çoktaaan kapanıp gidecekti.
    bence kamu kurumlarının aydınlatamadığı olayları müge anlı'nın çözüp aydınlatması kurumların kendi çalışma düzenlerini, disiplinlerini ve ahlaki yargılarını sorgulamasını gerektiriyor.
  • insanların adalet bakanlığından çok müge anlı'ya güvendiğinin göstergesidir. sorunu müge anlı'da değil kendinizde arayın sayın abdülhamit gül.
  • kadın kendi başına delil buluyor sizin bulamadığınız delili.
    utanç verici nasıl olur da müge anlı'nın bulduğu delili siz bulamazsınız bir de dile getirmişsizin bunu açık açık
  • bunun bir kademe yukarısına da hazırlanın sayın bakan! devlet adalet dağıtmadıkça insanlar kendi hukukunu yaratıp kendi yargılarını yaratmaya başlayacak. e mafyalar ne güne duruyor. boşa salınmadılar. boşa infaz kanunu değişikliği yapılmadı. yiğidi öldür hakkını yeme demişler.
    hataları olsa da süleyman soylu en azından bu tip durumlarda hassas ve çaba gösteriyor.
  • adam öyle bir şey dememiş, gazete konuyu adamın söylediğinden farklı bir yere çekmiş. burada da bakanın söylediklerine bakmadan bu habere balıklama atlanmış.
    bu arada bakan bunu söylememiş hatta farklı hiçbir şey dememiş, deliller savcıya verilir, savcı televizyon programı değildir.. ee yani biliyorduk bunu ama adam dışarda olmasaydı, bugün o görev hakkıyla yapılsaydı, tutuklu olurdu o çocuk ve dün diğer kadın intihar etmiş olduğunu varsaysak bile bu kadar baskı olmamış olurdu ve dün o kadın intihar etmezdi.
    beni de yanlış anlamayın intihar etmiş varsayımıyla yazıyorum zateno kadın intihar etmemiş olsa ve ümitcan denen varlık tutuklu yargılansaydı da şu an yaşıyor olurdu.
  • senin ve "şahsının" yönettiği adalet sisteminin çözemediği olayları müge anlı çözüyorsa bence sen gönder savcını, hakimini müge anlı'ya , programın demir başı olsunlar. artık onlar bir zahmet verir delilleri müge hanıma.
  • (bkz: adele)
    (bkz: adalet)
hesabın var mı? giriş yap