• sanılanın tam aksine kadınlar adet donemlerınde daha bi azgın olurlar ve cok daha fazla zevk alırlar.e bu durumdan karsı taraf da nasibini alır tabi..
  • bunu seviyorsaniz anal seksi de seversiniz. çunku aletinizin kirlenmis cikmasini problem etmiyorsunuz demektir.
  • -hastayim ben
    -ben de sana hastayimmmmmm
  • "kan gördüm ne kadar iğrenç", "demir koktu pas koktu" diyen sevgili baylar için ise not düşmeden edemeyeceğim, evet, adet döneminde sex hijyenik değildir, ama bu sizin kandan rahatsız olan gözleriniz, beraberinde gelen kokudan kıvrılan burunlarınız (ve özellikle de olay mahalli ile muhatap olan kısımlarınız) için değil karşınızdaki period dönemindeki dişi menşeili kişi (-şi kafiye-she kafiye*) açısından geçerlidir. menstürasyonun devam ettiği süre içinde kadın vücudu enfeksiyona ve benzeri rahatsızlık verecek musibete çok daha açıktır, regl*inin geçmesini bekleyemediğimiz sevgiliniz 2 hafta yumurtalık iltihabı ile kıvranır yahut vajinitten şikayet ederse sebebini biliyorsunuz. sanılanın aksine ağrılara da iyi gelmez*, olmayan ağrıyı tetikler, bitmiş kanamaya restart verir. ya da bünyeye göre değişir. (oldum bir hürriyet kelebek eki ailenizin doktoru, cinsel sorunlarınız, sorularınız köşesi)
  • (bkz: bloody mary)
  • çok büyütülmemesi gereken, gayet normal aktivite. hele adet döneminin basında ve sonunda dişinin kanamasının yogun olmadıgı zamanlarda. tamponu çıkardıgınızdan emin olun yeter. (bkz: sevgiliden igrenmek)
  • iki ucu boklu degnek... di$i ki$i, "ulen cocugu 3 - 5 gun (ki$iye gore degi$ir) bo$ birakmayalim, canimiz da cekmese, kanli manli da olsa bir atraksiyona girelim", erkek ki$i de "$imdi yapmazsam ondan igrendigimi zannedeecek" $eklinde du$unerek olaya girme ihtimalleri bir hayli fazladir. bu durumdaki atraksiyon iki fahi$enin (biri erkek, biri di$i) atraksiyonundan pek de farkli olmayacaktir. bu durumdaiki tarafin da ho$una gitmi$ taklidi yapacagi da yadsinamaz bir gercektir. tabii ki kadin olsun, erkek olsun bu donemdeki atraksiyondan ho$lanan insanlar oldugu da gun gibi aciktir. ne diyelim; insanlar konu$a konu$a...
  • kanlı bir eylemdir.

    "gözüm döndü yine de yapacağım" diyenlere tavsiyeler:
    1) kendi sahanızda değilseniz üçüncü kişilere sonradan açıklama yapmak zorunda kalmamak için tamamen soyunun ve çarşaflar için önlem alın (bkz: misafirlikte yapılmayacak şeyler)
    2) sakın aşağıya bakmayın
  • (bkz: gereksiz seks)
hesabın var mı? giriş yap