• milano tasarım haftasında tanıtılan ve özellikle motor sporu sevenlerin beğenisine sunulan adidas'ın ateşe dayanıklı yeni yarış ayakkabısı.

    ayağın pedalla temas ettiği noktada yer alan tamponu, sürtünmeden dolayı oluşabilecek ısınmayı geciktiren taban yapısı, doğru pedal hareketi ve doğru sürüş açısını sağlayan asimetrik topuk gövdesi, aşil tendonunu koruyan topuk desteği, ayağın ayakkabı içinde ısınmasını engelleyen korumalı astar yapısı ve sportif orta ayak şeritleri ... gibi bi ton teknik özellik düşünülerek tasarlanmış.

    yalnız sadece kırmızı rengini yapmışlar. kırmızı renginde olması bendenizi yeni bir kırmızı puma sendromu yaratması konusunda endişelendirdi ama iyiki de türkiye’ye sınırlı sayıda geleceğini de öğrendim. istanbul’da akmerkez, beyoğlu performance centre ve metrocity adidas shoplar’da satışa sunulacakmış, fiyatı da 629 ytl imiş*... fiyatının bu kadar yüksek olması nedeniyle motorseverlere uyarım: ellerini çabuk tutmaları ve güselim ayakkabıyı teknik detaylardan bir haberlere yem etmemeleri*...
hesabın var mı? giriş yap