• adidas'ın 70 li yıllar'da ve sonrasında çıkarmış olduğu gelmiş geçmiş en iyi training ayakkabısı. gerçek bir klasik, bir sürü ödül almıştır. ne country* ne spezial* ne de gazelle* yerini dolduramaz. aldımı iki çift almak lazımdır.
    tükiye'de geçen yıl kazara yıllardan sonra yeniden piyasaya sürülmüştür ama neyseki stoklar az olduğu için bikaç ayda hemen tükenmiştir, kapan kapmıştır. ardından bir çok genç, adidas store'ların kapısına dayandıysa da "abi biz de beklioruz ama gelmio rom" cümlesiyle karşılaşmışlardır, samoa'yla* yetinmişlerdir.
    herhangi bir adidas göze çok güzel gelse de rom'la yanyana gelince sönük kalmaktadır, kalacaktır. minimal hatlarıyla, önündeki süet kısmıyla gönüllerde taht kurmuştur. cüneyt arkın'ın falan bazı eski filmlerinde görürüz ayağında rom'la koşarken. eskidir, güzeldir, klasiktir, bi tanedir, koleksiyon ayakkabısıdır.
  • ilk kez 1960 da roma yaz olimpiyatlarinda sunulmus olan, adidas ve track training tarihinin en onemli ayakkabilarindan biridir.
  • konuya yabancı kalıp hele bir de ayağında nalla dolaşanlara (bkz: nintendo rom) (bkz: sega rom)

    (ara: * rom)
  • adidas'ın zarif bir modeli olan koşu ayakkabısı. sanırım 1970'te çıkmıştır. altı kauçuk kaplamalı olup ilk torsion sistemi bunun tabanında kullanılmıştır. mavi üzeri beyaz, sarı üzeri yeşil, gri üzeri siyah gibi bir sürü renk çeşidi bulunur.
  • www.footlocker.com'dan görebileceğiniz nefis ayakkabı. nedendir bilinmez şu an türkiye'de satılmayan * bende ciddi saplantı yarattı lakin bi şekilde edineceğim.
  • bu sonbahar sezonundan itibaren adidas store'larda bulabileceğiniz şirin ayakkabı. beyazdan başka renk seçeneği yok galiba bu ayakkabının, beyaz da beyaz, şöyle lacivert üzeri turuncu veya sarı olacaktı ya...*
  • (bkz: lady rom)
  • yerini hiçbir ayakkabının alamıyacağı güzellik..giymek, ara ara ayağa bakıp görmek mutlu eder insanı.
  • ykm'den son çiftini bulup düşünmeden aldığım pek severek giydiğim spor ayakkabı. gelecek nesillerin de çok sevecekleri bir model olacağı kesin.
  • adidas in sehir adlari koydugu ayakkabilarindan biridir.rom (roma)bu ayakkabilar icerisinde neredeyse en guzelidir.sonra oslo gelir.

    adidas in sehir isimli ayakkabilari soyledir;

    adidas berlin
    adidas corfu
    adidas dublin
    adidas london
    adidas kopenhagen [copenhagen]
    adidas köln [cologne]
    adidas madrid
    adidas milano
    adidas münchen [munich]
    adidas napoli [naples]
    adidas oslo
    adidas paris
    adidas rom [rome]
    adidas stockholm
    adidas vienna
    adidas dallas
    adidas la trainer
    adidas montreal
    adidas new york
    adidas tokyo

    bir de istanbul modeli uretilirse guzel olabilir.
hesabın var mı? giriş yap