• youtube kanalında genelde ilişkilerde yanlış anlaşılan bir çok noktayı açıklığa kavuşturuyor..sevdim ben..tavsiyem yani
  • sırtlan erkek videosunu izledim güldüm zaman zaman, tarzı hoşuma gitti

    https://youtu.be/nx1zlasrxlu
  • bu adam şimdiye kadar neredeydi veya ben neden şimdi gördüm. kitabını okumadım fakat youtube kanalı bir harika. hergün heyecanla beklemekteyim yeni vloglarını... tüyoları çok profesyonelce ve pratik ikili ilişkilerde. ayrıca o içten gülüşünde samimiyet var, çok yakışıyor kendisine. okuyorsa burayı seviliyorsun...
  • kadın erkek ilişkileri, ikili ilişkiler, ruhsal konular hakkında güzel ve net bakış açıları geliştirmiş olan, hayatımıza kendi gözlemiyle emeğiyle biriktirdikleri aracılığıyla değer katmamızı sağlayan yazar, çok samimi ve akıllı biri oldugunu düşünüyorum.
  • kadın-erkek ilişkileri üzerine sağlam tespitler de bulunan adamdır. her videosu feyz kaynağıdır ve karanlık noktalara ışık tutar.
    --- spoiler ---
    sırtlanlar
    --- spoiler --- adil bey'in ortaya attığı meşhur laflardan biridir izledikçe ne dedigimi anlayacaksınız. sarkastik ve ironik anlatımı sıkmaz ve kendini izlettirir.
  • konuşma tarzı, cana yakınlığı ve dürüst olması paha biçilemez.
    ne kadar zararlı bir ilişkide olduğumu anlamama yardım eden adam. kendisiyle taşınma fırsatım olmadı maalesef ama her videosunda bir hayat dersi veriyor. videolarını izlerken onunla beraber istemsizce bende gülüyorum.

    sırtlan erkeklerini gün yüzüne çıkaran adam gibi adam.
  • sirtlan turevlerini anlattigi videosu kadinlar icin efsane olan bayila bayila izledigim hos sohbet adam.
    https://youtu.be/uoq55amxtlu
  • ekşi'ye konuk olmasını istediğim yazar-ilişki uzmanı. son derece bilgilendirici buluyorum kendisini. aslında ilişkilere dair hep bildiğimiz ya da bildiğimizi sandığımız şeylere değiniyor ama farklı bir bakış açısı ve üzerinde çok durduğu "üslûp" ile ele alınca doyurucu bir şey çıkıyor ortaya.

    sırtlan erkeklerden bahsediyor mesela; kadınlara erkekler cephesinden haberler sızdırıyor, bilgiler aktarıyor. kendisi de son derece empatik, kadın ruhundan anlayan, efendi bir adam. normal şartlarda kitabı çıkmış ve ilişkiler adına ahkâm kesen tipleri dinlemekten çok uzak birisi olarak, videolarını izleyip sohbet ediyor havasıyla kendimce farklı bakış açıları ediniyorum. "hmm şurada doğru, burada eksik kalmışım..." diyebiliyorum.

    genel olarak kadınlara hitap etse de erkeklere de kadınlar açısından yeni bir pencere açtığını düşünüyorum. fakat kendisi iyi bir gözlemci olduğu kadar iyi bir de dinleyici-okuyucu. okurlarının, yorum yapanların, kendine mesaj atanların hakkını yemeden tek tek ele alıp yeni konularını bu doğrultuda hazırlıyor. kendinden örnekler veriyor ya da yakın çevresinden. iletişimin ve üslûbun ne kadar önemli olduğu hususunu her seferinde altını çiziyor.

    bu kadar gereksiz insanın başlık altı dolup taşarken bu adamın söylediklerine kulak verilmeli, hakkında daha çok konuşulmalı.
  • çok içten kahkaha atan, tespitleri yerinde, içten ve samimi kişi.. videoları bağımlılık yapıyor, kitaplarını henüz okumadım..
  • ilk başlarda uyumadan önce izleyecek meditasyon, kişisel gelişim videoları vs bakınırken karşıma çıkan bir kaç videosunu izlemiştim. fakat bu adamın videolarının bir özelliği var ki, izlemeye başlayınca içine çekildikçe çekiliyorsun. yahu adamın bütün videolarının ilgimi çekmesi inanılmaz bir şey. bir videoyu izlerken sonra hangisini izleyeceğime karar veremiyorum çünkü hepsini izlemek istiyorum. ama video sayısı çok çok fazla olduğu için izle izle de bitmiyor.
    velhasıl kelam kendisi tam olarak arkadaş olmak isteyeceğim bir adam. kendisiyle arkadaş ol, muhabbet et, eğlen, dertleş... çok keyifli vakit geçirilebilecek bir adam kendisi. buradan selamlar kendisine
hesabın var mı? giriş yap