• gif

    o gülümseme bir o kadar zoraki, bir o kadar içten.

    savaşın gerçeklerini yüzümüze yüzümüze vuran kız.
  • beni gece gece çok ağlatan kız.

    allah'a inanmasam çıldıracağımı da bir kez daha anladım bu görüntüler sayesinde. bu çocuğun içini acıtan birileri var, cehennem onları bekliyor.
  • zalimler için yaşasın cehennem!!!

    dur olmadı, daha etkili bir şey bulmalıyım.

    gerçek islam bu değil!!!

    yok olmadı.

    ...

    eğer bir tanrı varsa be ödül ceza sistemi ile çalışıyorsa ve bu dünyada şu çocuk o göz yaşına boğuluyorsa sikeyim adaletini. şimdi o süper dinlerinizi alın ve mabetlerimize gömülün. sonuçta gerçek din bu değil.
    ağlayan bir çocuk ve hiçbir bok yiyemeden sıçtığımın yastığına baş koyup uyuyacağım. çünkü bir bok olamayışım bunu gerektirir.
  • cocuklarin aci cektigi bir dunyada "bu gezegende yasam var" demek, tam bir fiyaskodur. cocuklara aci cektirip onlarin bir damla goz yaslarini topraga doken canilerin o topraga gubre olmasi dileklerimle.
  • küfür bilmem ki küfredeyim, lanet bilmem ki okuyayım, ilahi adalet olsa bile bu çocuk bu hale geldikten sonra gelen ilahi adaleti de at çöpe gitsin.

    arkadaşımın sekiz yaşındaki dahi çocuğunun da söylediği gibi "madem allah var bu suriyeli çocukların durumunu biri bana açıklasın diyorum, kimse açıklayamıyor."
  • bu çocukların gözlerindeki umutla karışık hüznü, yaşadıkları acıyı, yaşamak zorunda bırakıldıkları hayatı görüp, hala bu kanın dökülmesine katkıda bulunan canavarların çoğunlukta olduğu bir dünyada hayal kurup yaşamaya devam etmek gerçek anlamda delilik.

    güzel çocuk, bu yaşadıklarını unutturacak güzel bir hayatın olmasını diliyorum tüm kalbimle.
  • gülüşüyle karışan gözyaşına kurban olduğum... ah keşke keşke ulaşabilsem sana da siliversem o gözünden akan incileri...

    lanet olsun sizin hırslarınıza.
    lanet olsun yeni dünya düzeninize...
  • bu çocukların hayatını mahvetme pahasına yaşanıyor orta doğu cografyasindaki bunca pislik. aktörlerin umrunda bile değil. şimdi kim bilir hangi kapalı kapılar ardında, hangi villanın terasında, hangi otelin lobisinde başka savaşların, bombalı eylemlerin, silah ticaretlerinin planı, anlaşması yapılıyordur.

    onlar güvenlik ve lüks içindeyken fakir halkın payına mezhep ve etnisite savaşları, bombalar, göçler, ölüm düşüyor.
  • bayram günü içimizi parçalayan, bizi oturduğumuz koltuğa gömen, insanlığımızı sorgulamamıza yol açan kız çocuğudur. umarım bu kötü günleri atlatırsın.
  • o güzel minik yüzün üstündeki boğazında düğümlenen çıkamayan kelimelerin gülümserken ağlamaya dönüşü, neden böyle oldu bakışı, içi parçalanmak deyiminin tam karşılığı...

    savaşlara neden olanların televizyonlarında sürekli görünse, bu kız, odalarında, yataklarında hiç unutmasalar biraz vicdana gelip, durdururlar mıydı tüm yaşananları acaba?

    *
hesabın var mı? giriş yap