• davası görülen ama halktan saklanan skandal.
    bu iğrenç olayın yaşandığı okul gerger imam hatip lisesi'nde yaklaşık 30 öğrenciye cinsel istismar yapılmış.
    okul görevlisi 1 hademe tutuklanıp, 3 idarecinin görev yeri değiştirilmişti.
    başka? bilmiyoruz. bilmek isteyene de erişim engeli getiriliyor; çünkü okul imam hatip lisesi, izmir atatürk lisesi değil.
    ''taciz iddiasını türkiye’ye duyuran isim chp istanbul milletvekili barış yarkadaş oldu. iddiaların büyük yankı bulması üzerine taciz haberini yayımlayan internet sitelerinin ilgili linklerine saat 20:30 itibariyle erişim sağlayıcıları birliği tarafından engelleme getirildi.''erişim engelli bir site olayın meclise taşındığını yazmış. içeriğini ise bilemiyoruz.

    leş gibi bir ülkeyiz ve iktidardakiler inatla bu hali muhafaza ediyor. kendimden geçtim bari biraz olsun çocukları düşünün. el insaf be arkadaş nasıl vicdan var bunlarda, nasıl bir ahlak anlayışı var. oldu olacak madalya da verin, alkışlayın.
    pakistan olmaktan korkuyorduk ya, çoktan olmuşuz...
  • mide bulandırıcı insanlık suçu. kadınlar şort giyse tekmelenir, imamlar çocuk sever öyle mi? iki yüzlü, ileri görüşsüz, basmakalıp dinci,bencil olan herkese burdan selamlarımı iletiyorum. bombalar yağarken olayı lanetleyenler (ki çok komik buluyorum neye yarıyorsa) hiç bu gibi olayları lanetlemediler bile farkında mısınız? olmayın, iyi uykular. bi gün uykunuzda uyandırmaya kıyamayıp sizi de öperler umarım.
  • gerger ilçesinde bulunan imam hatip lisesinde gerçekleşmiş aşağılık ve insanlık dışı bir olaydır. iktidar tarafından yayın yasağı getirilmiştir.

    yobazlığın ve din sömürüsünün doğal sonucudur.

    (bkz: imam hatipler kapatılsın)
  • şahsımı amerikan başkanlık seçiminden çok daha fazla ilgilendiren olaydır. bu hademe kimdir, ne yapmıştır. görev yeri değiştirilen idareciler kimdir ne yapmıştır? bu idarecilerin yarın senin benim çocuğumun okuluna atanmayacağının garantisi yok birader. olayı ben, bu memleketteki tüm sistemlerin çalışması için sike sike vergi veren ben soruyorum. vatandaşım lan ben. ben yoksam devlet yok, sen kimsin benden haber saklıyorsun.
  • bir an önce suçlular cezalandırılmalı,olayın detayları halktan saklanmamalıdır.allah'in laneti bu sucda zerre payi olanlara olsun.zavalli cocuklar.evet:(
  • beni sabah sabah delirtmiştir. ses çıkarılması gerekmektedir
  • çocukların cinsel istismarı, bu ülkenin kanayan yarası. bak, bu konuyla ilgili şöyle bir şeyler yazmıştım; önemsiyorum: (bkz: #63713039)

    bela okumakla elimize bir şey geçmiyor. farkındalık yaratmalıyız. çocuklarımızı eğitmeliyiz. gördüğümüz, duyduğumuz, şüphe ettiğimiz anlarda ses çıakrmalı, tepki göstermeli, adli makamlara bilgi vermeliyiz.

    en önemlisi de çocuklarımızı korumalı ve iyi gözlemlemeliyiz. çünkü cinsel tacize uğrayan bir çocuğun bunu bir şekilde belli etmemesi im-kan-sız!

    sansür konusuna gelince, yorumum net: sansürünüze sıçim.
  • yobazların nasıl insanlar olduğu artık gün gibi açık.bu ahlaksızlık ve sansüre rağmen tüm ülkenin duyması gereken olaydır.
hesabın var mı? giriş yap