• henrik ahnberg adlı dota 2'de alliance takımının isveçli oyuncusu. lone druid ile efsanevi oyunlar çıkarmıştır. twitch hesabında yayın yaparken ''you fool!!!'' diye bagırmaları ile tanınır ve her zaman boku baskasına atar.
  • bir kaç aya kadar evvel alliance'a karşı her maçta ilk iki ban'ın furion ve syllabear olmasını sağlayan offlaner. offlane'de bir dk.iceiceice değil elbette ama doğru hero ile bayağa can yakan bir dallamadır kendisi. bu aralar signature heroları olan lone druid ve furion'un haricinde, bh, clockwerk, arasıra elder titan ve viper oynamakta.

    esport kariyerini de navi'den dendi'ye borçludur, dendi bu elemanla pubda karşılaşıp onu 400 oyun üst üste lone druid oynadığını görüp listesine ekler, bir kaç gün sonra da standin olarak bir maça çağırır vs.
  • dota 2 camiyasına rat style ı bu adam sokmuştur. dünyanın en iyi nature's prophet ını ve lone druid ini bu herif oynar.
    (bkz: rat dota)
    http://somewherepostculture.com/…08/xqdl2pwmotg.jpg
  • adeta bir ergün penbe.adam çizgisini hiç bozmuyor.takım iyide olsa kötü de olsa bulldog hep aynı.kanser edici oyunu hiç degişmiyor.
  • bu günlerde devam etmekte olan ti5'a katılamayan alliance takımının şişko dota 2 oyuncusu, her ne kadar turnuva öncesi(ti5) yaptığı (bkz: twitch) yayınlarında -turnuvaya hazırlık- gibi başlıklar atarak trol olduğunu gösterse de beraber oynadığı 2 çıtır bayanın tahrik edici seslerinden dolayı takip edilesi yayınlar yapmakta.
  • scene'in çok zeki ve yetenekli, iyi bir oyuncu olduğu kadar da komik ve eğlenceli dota 2 oyuncusu. eskiden beri zaman zaman belli başlı heroları(signature hero'ları ld, furion, bh, clock vs) oynadığı için eleştirilir. ama üstünlüğü ispatlanmış meta hero'ları oynamak mı? başkalarının istisnalar hariç oynamadığı, bariz bir şekilde meta olmayan hero'ları oynamak mı?
  • yayınları ve özellikle twitch kanalının chat'i yaran herif.

    4head
  • en eğlendirici dota 2 yayınlarından birini yapan eski alliance (biblethump) üyesi offlane oyuncusu.ti3 finalindeki performansıyla kariyerinin zirvesine çıkmıştır.sonra alliance dikiş tutturamadı.bu sene [a] ümit vaadediyor gibiydi ama olmadı dağıldılar. bulldog streamlerine devam etmekte ama yakın gelecekte pro sahnesine dönmeyecek gibi.
  • dota 2'yi sadece fight yapalım adam dövelim diye algılayan ve throwlamaktan başka bir işe yaramayan zihniyet tarafından eleştirilen dota 2 oyuncusu. oyunun asıl amacı 5 tane hero ile rakip takımın kulelerini ve ancientini yok etmek sonuçta ve bu adam bunu en iyi yapan kişi şu anda. kimse sizin seyir zevkinizin hatırına oyun oynamak zorunda değil kusura bakmayın.
hesabın var mı? giriş yap