• ismi akıllara delnan polat'ı getiren genç yetenek. bir an için arda'ya yeni transfer teklifi geldi zannettim.
  • manchester united'in sezon öncesi turuna a takım ile katılacak olan genç futbolcu.
  • 2011 yılında anderlecht'ten man.united'a 300 bin pound'a transfer olan ve geleceği parlak gözüken yetenekli futbolcu.
  • annesi kosovalı olan belçika doğumlu topçu.
  • hangi milli takimi sececegi konusu arap sacina dönmüş futbolcudur. son haberlere gore bu yarisa turk milli takimi da dahil olmus. firsatciligin daniskasi bir olay. haberin detayi soyle :

    `` belçika’da doğup büyüyen adnan januzaj, 2005 yılında faal futbol yaşantısına anderlecht ‘te başlamış ve 2011’de ingiltere’nin yolunu tutmuştu. kosova bağımsızlığından önce ise ailesinden dolayı arnavutluk’a bağlıydı. bu nedenle her iki ülke de hak iddia edebiliyor. türkiye ise oyuncunun kökenleri sebebiyle yarışa dahil olmayı düşünüyor. ``
  • türk milli takımını seçerse arda ile birlikte kanatlarda yaratıcı olabilecek bir oyuncu.
  • fatih terim'in ısrarla peşinden koşup türk milli takımında oynaması için girişimlerde bulunduğu oyuncudur. belçika'da doğmuştur ve annesi kosovalıdır. kosova bağımsız bir ülke olarak tanınmadığı için bu ülke için oynaması imkansızken arnavutlukta üstünde hak iddaa etmiştir. kökenleri gereği ise türk milli takımında oynaması için tek engel türk pasaportunun olmamasıdır. bu sorun halledildikten sonra türkiye için de oynayabilir. belçika yarışta biraz daha önde bulunmasına rağmen fatih terim gibi dünya çapında bir teknik direktörün bizden yana olması ise ibreyi bize doğru çevirmektedir. eğer söylentiler doğru ise, terim bu çocuk için gerçekten uğraşıyorsa, kanatlarda inanılmaz sıkıntı çeken milli takımımız için çok ama çok önemli bir katkı olacaktır. tunay torun, sercan sararer, mehmet ekici gibi üçüncü sınıf topçular yerine man utd akademisinden çıkmış bir çocuk çok daha faydalı olacaktır. hele ki önümüzde ki estonya ve hollanda maçları kazanılır, playoff geçilirse bu çocuğun türkiye adına oynamaya daha rahat ikna edebiliriz. fatih terim, aynen mesutta olduğu gibi ilk 11 garantisi sözü verip bir adım öne de geçmeye çalışacaktır. hali hazırda altın jenerasyonu olan belçika ise kanatlarda hazard, dembele vb. yıldızları varken belki de çok üstüne düşmeyecektir diye de umut etmiyor değiliz.
  • ingiltere premier ligi'nde ilk kez forma şansı bulan futbolcu.

    (bkz: 14 eylül 2013 manu crystal palace maçı)
  • 14 eylül 2013 manu crystal palace maçı'nda gördüğümüz kadarıyla ileride çılgın atabilmesi muhtemel oyuncu. yaşına ve fizik eksikliğine rağmen korkusuzca top sürüyor, ayaklarına hakım, süratli bir oyuncu. kendini geliştirmesi için en uygun takımlardan birinde, haliyle adını bir kenara not edip, izlemekte fayda var.
  • manchester united'ın gelecek zamanlarda "dünya yıldızı" olarak adlandırılacak genç oyuncusu. çok yetenekli. bugün crystal palace maçında gösterdi.
hesabın var mı? giriş yap