• kilolarca majyajlı ve estetikli kadınları karşısına alıp türlü zırvalıklarla şaklabanlık yapan bir şarlatanı, bilinci ve söyledikleri ile dünyayı etkilemiş, yakın dönemin en büyük manevi öğretmeniyle bir tutma durumudur.

    genellikle netflix'teki "wild wild country" belgeselini izleyenler yapar bunu. "olum adam aynı adnan oktar gibiymiş yaa, hiçbir farkı yok" diyip o sığ akılları ile yorum yaparlar. buna cüneyt özdemir de dahildir. osho'nun bir kitabının önsözünü bile okumamışlardır ama bir belgeselle analiz yapabilecek kadar cahil cesaretleri vardır.
  • her ikisi de sahtekâr, sinsi, karşısındaki salağın kanını iliğini emen vampirdir. her ikisi de aptal eğlendirir (ve sömürür). tek farkları biri hindistanlı, diğeri türkiyeli olmalarıdır.
  • osho denilen soytarıyı ilk duyduğumda liseye yeni başlamıştım, magazin gazetelerimiz bu adamın her güne bir rols royce ve sınırsız toplu sex partilerini neredeyse haftada bir veriyordu.

    ergenlik'te güzel fantezi idi, dolandırıcı şarlatanın birinin peşine takılık sınırsız cinselliğe ulaşmak,

    zenginler kadın sağlayıp parayı götürmek, zevk ve sefahat içinde yaşamak, kendi,ne tehtid gördüklerini santaj ve şiddet ile sindirmek.

    geri zekalılara kendini manevi öğretmen olarak yutturmak. hele bu embesiller tek derdi para ve kadın olan paray ve kadına ulaşmak için yüzlerce insanı öldürürmeye teşebbüs eden birinin söyledikleri ile dünyayı etkilediğini falan sanıyorlar ve kendi geri zekalı zavallılıklarına bakmadan başkalarını cahillik ile suçlayabiliyorlar.

    adana oktar ile osho aynı yöntemleri kullanan aynı şekilde para kazanan ayn sapıklıklara sahip iki sahtekardı.
    bir tek adnan oktar, osho kadar acımasız ve gözü dönmüş bir katil değildi.

    ek:80 lerden bahsediyorum lise derken
  • yukarıdaki örneklerde de görüldüğü üzere bu cahiller azımsanmayacak şekilde sayıca fazladır. ancak bu durumun doğal bir nedeni vardır. çünkü osho'yu anlayabilmek için sessiz, berrak, yargısız bir zihin gereklidir. bu arkadaşların nefret dolu yargılayan zihinleri bunu anlayamaz.

    ayrıca osho hiç kitap yazmadı, konuşmaları kitaba çevrildi. senin o saçma sapan dediğin kitaplar 30 yıldır yayılmaya ve bir çok insana ilham vermeye devam ediyor.
  • bu kadar geri zekalı embesil varken bu ucuz din sömürücüsününde de yukarıda görüldüğü gibi salak müritleri olur. bundan ilham alan adam embesil cahilin önde gidenidir. ağasının mercedes'i ile övünen köylü, sahibinin sarayıyla övünen ak itten bir farkı yoktur.

    adnan oktar'ında olduğu gibi.
hesabın var mı? giriş yap